Lola's Box

Atunci când vrei să descoperi lucru noi, este suficient să ieşi din bula de zi cu zi. Vei vedea că există lucruri frumoase despre care nu ai auzit anterior şi care produc adevărate minuni. Cum ar fi… ELEMIS. Pe scurt, este brandul de lux numărul 1 din Marea Britanie în domeniul tratamentelor şi produselor pentru faţă şi corp.

Pentru ca noi să ne simţim bine şi în formă maximă, pielea noastră trebuie să se simtă şi ea bine. Este aspectul care mereu se află în centrul atenţiei ELEMIS. Iar îngrijirea şi, în consecinţă, frumuseţea se datorează soluţiilor inovatoare ale ştiinţei, dar şi ajutorului din partea resurselor naturii. Experienţa acumulată se traduce în prezenţa în peste 1.600 de spa şi saloane de lux, 155 ELEMIS Travel Spa de pe vase de croazieră sau avioane British Airways ori peste 150 de magazine de pe mapamond. Iar povestea de succes are la bază combinaţia de ingrediente naturale puternice, tehnologie de ultimă oră şi teste dovedite clinic. Au rezultat cele mai renumite produse antiîmbătrânire şi tratamente pentru spa pe care industria beauty le-a văzut vreodată.

Ştiinţa: ELEMIS investeşte foarte mult în studii clinice, de cercetare şi dezvoltare şi în efortul pentru a face noi descoperiri în domeniul ştiinţei. Tehnologiile de ultimă generaţie oferă posibilitatea ca ELEMIS să genereze formule care conţin cele mai active ingrediente naturale.
Natura: ELEMIS se dedica exploatării ecosistemului global, sprijinind comunitatea. Plantele de bază folosite provin din toate colţurile lumii şi sunt alese cu grijă pentru unicitatea, puterea, proprietăţile şi eficacitatea lor, iar oamenii de ştiinţă le combina astfel încât să rezulte formule revoluţionare, de ultimă generaţie.

Produsele oferă rezultate, continuitate şi loialitate tratamentelor faciale realizate în spa-uri şi saloane din întreaga lume. Tratamentele corporale oferă soluţii complete, bazate pe rezultate dovedite pentru toate obiectivele de frumuseţe, pentru a sprijini un stil de viaţă sănătos. Bazându-se pe departamentul de cercetare şi dezvoltare, brandul britanic combină ingredienţii din natură cu tehnologia inovatoare.

 • Pro-Collagen – Anti-rid: renumita formulă Pro-Collagen creată cu ingredienţi activi marini şi din plante oferă pielii un aspect neted, are efect antirid şi previne apariţia ridurilor şi liniilor fine. Tenul este vizibil întinerit.
 • Pro-Definition – Contur şi Fermitate: o piele îmbătrânită este o piele subţire, lipsită de fermitate. Mulţumită tehnologiei inovatoare, această gamă redefineşte conturul facial şi oferă un efect de lifting instant.
 • Dynamic Resurfacing – Regenerare: datorită tehnologiei patentate Tri-Enzyme, care stimulează regenerarea naturală a pielii, tenul are un aspect mai luminos şi mai sănătos.

 • For Men: pielea bărbaţilor se comportă diferit de cea a femeilor. Pentru aceasta, ELEMIS a creat un program dedicat domnilor, cu produse care lucrează pentru a oferi energie instant pielii.
 • White Brightening – Uniformă, fără pete: gama se adresează tenului cu imperfecţiuni şi pete pigmentare. După tratament, tenul este uniform, luminos, vizibil întinerit.

 • Biotec – Energie celulară: este dovedit ştiinţific că sistemul oferă energie celulelor, îmbunătăţind vizibil aspectul tenului Energizează pielea din interior, pentru un ten tânăr, vibrant, plin de energie.
 • Autobronzante: au fost create special pentru a oferi pielii un bronz natural, în timp ce pielea este hidratată.

 • Produse pentru corp: gama conţine unele dintre bestselleruri si oferă rezultate precise, în timp ce aromele delicate încântă simţurile.
 • Produse în miniatură: bestsellurile sunt reunite într-o gamă de miniaturi – produse pentru faţă, corp şi păr.

 • Seturi sezoniere şi accesorii: cele mai bine vândute produse ELEMIS sunt incluse în seturi cu un ambalaj elegant, care pot fi oferite drept cadou persoanelor dragi.

Tratamente pentru sănătatea pielii

Fiecare terapie spa este creată într-un interval de aproape un an şi poartă semnătura lui Noella Gabriel, cofondator ELEMIS. La baza terapiilor se află numeroase studii clinice şi ştiinţifice care să asigure rezultate reale din partea fiecărei terapii. “Toate tratamentele dezvoltate sunt concepute pentru a proteja sănătatea pielii, pentru a respecta faptul ca pielea este un organ viu. Fiecare tratament este adaptat şi personalizat în funcţie de obiectivele fiecărei persoane.”Noella Gabriel

 • Tratamente faciale avansate antiîmbătrânire
 • Tratamente faciale BIOTEC
 • Tratamente spa din magazine (sunt realizate în 30 de minute, cu efect instant)
 • Tratamente detox (tehnicile de masaj specifice ajută la reducerea celulitei şi a retenţiei de lichide)
 • Terapii corporale (masaj pentru faţă şi corp, detensionarea muşchilor, aromaterapie cu pietre, împachetări exotice şi cu alge marine, efect autobronzant şi tratamente speciale pentru perioada sarcinii)
 • Tratamente travel spa (dezvoltate special pentru British Airways, durează 15 minute)
 • Soluţii pentru ten
 • Tratamente pentru bărbaţi (reduc semnele de îmbătrânire, calmează şi decongestionează pielea)

Dacă ar fi după mine, cred că aş fi în stare să încerc fiecare produs şi fiecare terapie din portofoliul britanicilor. 😊 Dar, pentru început, îmi fac de cap cu două dintre ele. Despre care voi povesti mai multe în curând.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “ELEMIS, tinereţe şi frumuseţe din natură

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.