Lola's Box

O ieşire cu prietenele, o petrecere exclusivistă, o vacanţă de vară sau, pur şi simplu, o seară relaxantă în compania celui drag. Un cocktail MARTINI este potrivit oricând, cu vermut roşu sau alb, simplu sau într-o combinaţie elegantă.

De-a lungul anilor, martini a devenit un substantiv comun, definind combinaţia de gin şi vermut, decorată cu o măslină şi o felie de lămâie. Dar, mai presus de orice, MARTINI este unul dintre simbolurile Italiei şi un epitom al eleganţei şi exclusivismului. Dar să nu mai pierdem timpul… 🙂 Iată patru reţete simple de cocktailuri MARTINI. Şi, dacă voi sau persoana iubită aveţi Formula 1 ca pasiune, puteţi savura un cocktail în timp ce vă uitaţi la curse. Şi veţi vedea şi cele mai elegante monoposturi “îmbrăcate” în… MARTINI.

Iar cu această ocazie, Lola’s Box inaugurează secţiunea Lifestyle.

MARTINI Royale Bianco & RosattoMARTINI ROYALE ROSATO
O combinaţie de MARTINI Rosato şi MARTINI Proseco, servită cu gheaţă şi o felie de portocală într-un pahar mare elegant de vin. Instantaneu, veţi savura experienţa plăcută a unei băuturi răcoritoare.

Preparare: Umpleţi un pahar mare de vin cu gheaţă. Turnaţi, în părţi egale, MARTINI Rosato (70 ml) şi MARTINI Prosecco (70 ml) şi decoraţi cu o felie de portocală.

MARTINI AmericanoAMERICANINO
Iniţial, cocktailul a fost botezat “Milano-Torino”, dar, când italienii au remarcat invazia de turişti americani care serveau acest cocktail, l-au redenumit “Americano”. Se poate servi şi versiunea uşoară şi răcoritoare, cu cristale de gheaţă.

Preparare: Umpleţi un pahar cu cuburi de gheaţă. Turnaţi, în părţi egale, MARTINI Rosso şi MARTINI Bitter Aperitif, apoi decoraţi cu o felie de portocală.

MARTINI Royale BiancoMARTINI ROYALE BIANCO
Un cocktail de savurat alături de prieteni, care combină aromele fructate şi acrişoare pentru a-ţi reîmprospăta cerul gurii şi pentru a-ţi trezi simţurile.

Preparare: Umpleţi un pahar mare de vin cu gheaţă. Turnaţi, în părţi egale, MARTINI Bianco (70 ml) şi MARTINI Prosecco (70 ml), apoi decoraţi cu o felie de lime şi frunze de mentă.

Coffee MARTINICOFFEE MARTINI
Este cocktailul perfect pentru a-ţi începe ziua şi pentru a da o mică amprentă italiană stilului tău de viaţă. Se poate servi şi versiunea uşoară şi delicioasă, cu cristale de gheaţă.

Preparare: Într-un pahar de cocktail se combină MARTINI Rosso (50%), lichior de alune (30%) şi cafea espresso (20%). Deasupra se presară nucşoară rasă.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Eleganţă în pahar: cocktailurile MARTINI

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.