Lola's Box

Social Chemistry Concept şi Elegantine organizează, marţi 20 august, seminarul “Elegant Impact – Design şi comunicare vs. Designul comunicării”.

Organizat în ambianţa Sky Bar şi sub egida Elegant Impact, noul seminar promovează ideea de înălţime în comunicare, forme şi spaţii, dar – nu în ultimul rând – rolul acestora în transmiterea mesajelor.

Banner evenimentTouch artistic: Dixon vs Kramer.

Detalii organizatorice:
Data: 20 august 2013, ora 18:30
Locul: Sky Bar (Calea Dorobanţilor nr. 155)
Taxa de participare: 70 lei; se achită în contul RO60INGB0000999903434504 (NDEVENTI CONCEPT SRL, CUI 30945979) sau la eveniment.
Cursanţii care vor veni însoţiţi de a doua persoană vor beneficia de o reducere de 50%.

Despre organizatori şi trainer:
Organizator: Social Chemistry Concept este organizator de evenimente de business, care şi-a propus să îmbine serviciile de socializare cu cele de dezvoltare personală. Ideea businessului se conturează în jurul motivaţiei umane de a se afla într-un proces de învăţare continuă şi al nevoii de socializare, ambele activităţi dorindu-se utile şi rezonabile pentru dezvoltarea socio-romantico-profesională.
Trainer: Eglantina Becheru este artist, pictor, communication manager, are numeroase premii pentru oratorie şi public speaking, campioană naţională la dezbateri în anul 2010 şi adună peste patru ani de experienţă în radio, fiind şi brand ambasador al revistei de business Cariere.

Eventul face parte din conceptul Elegant Impact, o serie limitată de ateliere de comunicare care supune atenţiei elemente de artă şi influenţa acestora în PR, branding şi rebranding personal, cât şi la nivel de corporaţie şi se adresează unui număr de aproximativ 30 de participanţi.

Elegant Impact este un proiect comun marca Social Chemistry & Elegantine.

Persoană de contact: Mihaela Navrea (Social Chemistry Concept)
Telefon: 0755 296 233
Email: mihaela.navrea@socialchemistry.ro

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.