Lola's Box

“Frumuseţea este o chestiune de dragoste… şi de progres.” Sunt cuvinte care îi aparţin lui José Eisenberg, născut în România, al cărui nume este purtat de brandul pe care, din această lună, îl găsim şi în parfumeriile Douglas.

Povestea brandului omonim a început în 2000, atunci când José Eisenberg a lansat prima linia de produse. Intenţia sa era ca marca ce îi poartă numele să devină una emblematică pentru viitor. Cu o identitate unică, EISENBERG s-a transformat într-unul din liderii din domeniul frumuseţii, indiferent că vorbim de produse de îngrijire sau de parfumerie.

EISENBERG, Jose Eisenberg

Om al emoţiilor şi al rigorii. Iubitor al frumuseţii, perfecţiunii şi geniului uman. Persoană dominată de simţuri şi trăiri intense. Toate acestea au făcut ca José Eisenberg să fie definit de două pasiuni fundamentale pentru creaţia sa: înalta tehnologie şi arta, ambele guvernate de excelenţă. Prin urmare, nu a fost nici o surpriză că, împreună cu echipa lui, a căutat mereu produsul perfect. Pentru Eisenberg, fiecare zi a însemnat o căutare a soluţiei pentru ecuaţia perfectă, în care intră eficienţa, inovaţia, plăcerea senzorială, eleganţa, luxul şi atemporalitatea.

Formula triomoleculară EISENBERG, 15 ani de cercetare şi dezvoltare

EISENBERG, formula triomoleculară

La început, când s-a gândit ce anume îşi doreşte de la viitorul său brand, Eisenberg s-a lansat în cercetare. S-a concentrat asupra trăsăturilor şi proceselor pielii, din dorinţa de a identifica noi tehnologii şi metode care să definească cosmeticele EISENBERG. Vizionar de felul său, José s-a orientat imediat spre cercetarea acţiunii combinate a moleculelor biocosmetice.

După 15 ani de cercetare şi dezvoltare, rezultatul a fost formula triomoleculară, pe care o regăsim în fiecare tratament al său şi care este patentată de EISENBERG la nivel mondial. Pielea este regenerată, energizată şi oxigenată, acţiunea ingredientelor active este potenţată, iar rezultatele sunt spectaculoase şi de lungă durată.

Parfumurile, arta în viziunea lui José Eisenberg

EISENBERG, gel contur pentru ochi & Love Affair

Cum arată o călătorie în afara timpului? Am putea să îi spunem L’Art du Parfum. Un estet inspirat şi un iubitor al artei, José Eisenberg a reuşit să capteze esenţa florei pentru a-şi crea un univers propriu. Pentru el, parfumurile înseamnă artă, fiind însufleţite în universul său senzorial. Această îmbinare între artă şi parfum reprezintă esenţa vieţii, a senzualităţii, a luxului şi a frumuseţii.

I AM – un parfum narcisist, ce se desfăşoară pe o notă de vârf delicată de zmeură, urmată de buchetul opulent al notelor de mijloc, de magnolie şi piper negru, în timp ce notele de bază persistente de ambră şi lemn de santal întipăresc, într-un mod de neuitat, amintirea unui parfum. “Perfect pentru o cucerire sigură!”

J’OSE (Homme) – Parfumul cult, intrigant şi de neuitat datorită notelor de vârf misterioase, de mentă şi peliniţă, îmbogăţit cu notele de cafea mocha, în inima parfumului, care se desfăşoară apoi, generos, pe o bază caldă de ambră şi patchouli. “Irezistibil de senzual!”

De ajuns acum cu povestea EISENBERG. Dar nu închei înainte de a vă spune că întreaga gamă de produse de îngrijire şi parfumerie o puteţi studia în detaliu în parfumeriile Douglas.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Nou la Douglas: produse de îngrijire şi parfumerie EISENBERG

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.