Lola's Box

Nu o dată v-am împărtăşit părerea mea privind îngrijirea tenului. Aşa că revin încă o dată cu o poveste despre produse skincare. De această dată de la Elizabeth Arden, un brand pornit din Canada, dar cunoscut în lumea întreagă – şi cu o istorie de peste un secol.

După ce a petrecut multe ore în laboratoarele  E.R. Squibb Pharmaceuticals Company, unde a aprofundat ceea ce înseamnă îngrijirea tenului, Elizabeth Arden şi-a fondat propria companie. Apoi, în saloanele sale şi în campaniile de marketing pe care firma ei le derula, ea a ţinut să le înveţe pe femei cum să aplice machiajul şi a făcut pionierat în ceea ce priveşte concepte precum formulele ştiinţifice, transformarea machiajului sau coordonarea culorilor pentru ochi, buze şi ten. În mare, Elizabeth Arden este responsabilă pentru impunerea machiajului adecvat – chiar necesar – pentru o imagine ladylike, într-o perioadă în care produsele de makeup erau asociate cu clasele inferioare.

Am făcut această scurtă trecere în istorie pentru a arăta impactul pe care Elizabeth l-a avut asupra industriei cosmetice. De altfel, în 1962, cu patru ani înaintea decesului, Arden a primit, ca recunoaştere a meritelor sale în industria cosmetică, Legiunea de Onoare, cea mai înaltă distincţie a statului francez.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil

În timp, crema Eight Hours a devenit un clasic al produselor de înfrumuseţare, fiind recunoscută şi aclamată pentru nutriţia intensă a pielii şi pentru hidratarea profundă. După aproape un secol, moştenirea brandului canadian se continuă cu lansarea Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil, o noua formulă de ulei pentru a fi folosit pentru faţă, corp şi păr. Poate că marketingul companiei îl descrie cel mai bine: tratament de hidratare luxuriant din cap până în picioare, fiind demonstrată clinic capacitatea de hidratare pentru 8-12 ore.

Pentru cine vrea să-şi răsfeţe simţurile cu Elizabeth Arden, Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil este echivalentul unei experienţe spa la domiciliu, parfumul floral, citric conferind o stare de bine. Iar extractele rafinate şi uleiurile de înfrumuseţare de pe tot globul au contribuit la dezvoltarea acestui ulei hidratant pentru faţă, corp şi păr:

  • ulei de Tsubaki – se găseşte în Insula Jeju din largul coastei Coreei de Sud şi este derivat din camelie. Are concentraţie mare de Omega 6 şi 9 ce ajută la nutriţia, catifelarea şi protejarea pielii. În plus, îmbunătăţeşte colagenul natural al pielii;
  • ulei din seminţe de struguri – foarte bogat în acizi graşi de Omega 6, acest ulei hidratează pielea;
  • extract din rădăcina de ghimbir – ajută la îmbunătăţirea texturii pielii;
  • răşina de boswellia (tămâie indiană) – ajută la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi are rol antiinflamator, reducând roşeaţa şi iritaţia pielii;
  • vitamina E – îmbunătăţeşte textura pielii şi protejează împotriva radicalilor liberi;
  • ulei de măsline, avocado şi seminţe de floarea soarelui şi extract de rozmarin – efect antioxidant ce păstrează nivelul optim de hidratare al pielii.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle OilEight Hour Cream All-Over Miracle Oil este perfect pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil. Se poate folosi pentru faţă (se aplica un strat subţire pe pielea curată şi uscată, se masează uşor cu mişcări circulare de ridicare pentru un aspect sanatos si luminos al tenului), pentru corp sau pentru păr (dintr-o pulverizare uşoara aplicată pe părul umed sau uscat se obţine strălucire, fără să lase în urmă aspectul uleios).

Şi pentru că simt deja că v-am stârnit interesul în privinţa acestui produs, v-a pregătit şi un concurs, al cărui premiu este Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil. Pentru aceasta, iată ce condiţii trebuie să îndepliniţi:

  1. LIKE public la paginile Elizabeth Arden România şi Lola’s Box;
  2. Share public al acestui post şi menţionează o prietenă căreia crezi că i s-ar potrivi produsul;
  3. Lăsa-mi un comentariu cu linkul shareului public.

Concursul începe astăzi, 4 februarie, la ora 19.30 şi se încheie marţi, 9 februarie 2016, la ora 24.00. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi. Mult succes!

LATER EDIT: Vă mulţumesc tuturor pentru participare! După validarea înscrierilor, tragerea la sorţi a desemnat câştigător numărul 46. Felicitări! Câştigătoarea are la dispoziţie 48 de ore să-mi trimită, printr-un mesaj privat, numele complet, adresa poştală şi un număr de telefon de contact.
Rezultatul tragerii la sorţi îl puteţi vedea aici: http://bit.ly/1Q9eFWo.

Facebook Comments

Related Posts

32 thoughts on “ÎNCHEIAT/Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil de la Elizabeth Arden & CONCURS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.