Lola's Box

Acum şase decenii, în Austria era înregistrat, în premieră, brandul YO, cel care astăzi este recunoscut nu doar pentru cel mai bun gust de fructe, ci şi pentru produsele sale inovatoare.

Dragostea pentru fructe este filosofia care a făcut ca siropurile YO să devină extrem de apreciate. Fructele sunt alese cu atenţie, au origine strict controlată şi sunt de cea mai bună calitate. Dacă la toate acestea adăugăm o fabrică ultramodernă din Austria şi 60 de ani de experienţă, atunci înţelegem care este secretul din spatele delicioaselor băuturi aromate.

“Când vine vorba de fructe, producătorii siropurilor YO sunt foarte pretenţioşi! Aceştia au dezvoltat un sistem de control al calităţii fructelor extrem de riguros. Doar cele mai sănătoase şi gustoase fructe sunt selectate”, a adăugat Liliana Bock, brand manager Maresi Foodbroker. Iar formula siropurilor este originară din regiunea Ybbstal, zonă recunoscută pentru cele mai fertile pământuri austriece destinate cultivării fructelor.

YObilaeum party

YO spune adio «degetelor lipicioase»

Când ai avut o sticlă de sirop în mână şi ai încercat să torni în pahar, de câte ori nu ţi s-a întâmplat ca o picătură să se scurgă pe recipient? 🙂 Uitai de acea picătură, iar degetele tale deveneau unele gustoase, dar lipicioase. Ca să nu ne mai transformăm într-un magnet pentru albine, YO a creat un dop unic, antipicurare, care stopează murdărirea sticlei. În plus, şi turnarea siropului în pahar este mai uşoară datorită rezervorului special care eficientizează operaţiunea.

Zmeură, fructe de pădure, cireşe, soc, coacăze negre, căpşuni, fructe Multivitamin, lămâie & mentă, citrus mix. Nici nu ştii pe care să îl alegi mai întâi şi la ce să-l foloseşti prima dată. Poţi prepara băuturi calde sau reci, cocktailuri cu sau fără alcool, se poate da un plus de aromă limonadei sau altor băuturi răcoritoare. Sau, dacă vrei, le poţi utiliza la prepararea unor deserturi. Mmm, deja mă gândesc la o tartă de vară, cu aromă de lămâie şi mentă. 🙂

Dacă ţi-am dat idei, află că YO îl poţi găsi în toate marile lanţuri de magazine Auchan, Carrefour, Cora şi Mega Image, iar preţul recomandat (0,7 l) este de 12,99-13,59 lei.

YObilaeum fructe de pădure & flori de socCe s-a mai întâmplat notabil în 1956

  • Elvis Presley intră pentru prima dată în topurile muzicale din SUA, cu piesa “Heartbreak Hotel”.
  • Norma Jean Mortenson îşi schimbă numele, în mod legal, în Marilyn Monroe.
  • Actriţa americană Grace Kelly se mărită cu Rainier III, Principe de Monaco.
  • Primul hard disc (5 Mb) este inventat de o echipă IBM condusă de Reynold B. Johnson.
  • Este inaugurat primul cablu telefonic transatlantic submarin.
  • Felix Wankel dezvoltă motorul termic cu cilindru rotativ.
  • Pentru prima dată este fotografiată molecula ADN.
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.