Lola's Box

Sunt zile în care nu am timp, nu am chef sau pur şi simplu avem poftă de pizza. De-a lungul timpului am testat pizza de la diferite companii care oferă home delivery. Până într-o bună zi când am încercat Domino’s Pizza. A fost dragostea la prima… degustare, iar de atunci ne iubim reciproc.

De la mic la mare şi de la mare la mic suntem mari fani pizza. Când aude că vom comanda la home delivery, băiatul cel mic cere “pizza cu roşii” – probabil este cel mai mare devorator de Margerita din Bucureşti. Dacă îl întrebi pe cel mare, invariabil vei primi răspunsul “să fie una cât de toate”, iar noi, părinţii, mergem pe principiul “orice, dar să fie bună”. Iar cea de la Domino’s Pizza ne-a satisfăcut pe deplin papilele gustative.

Probabil aţi văzut măcar un film american în care personajul comandă de la Domino’s Pizza. Nici nu este de mirare, pentru că este liderul mondial al livrărilor de pizza. Şi, dacă altă dată plasai comanda prin telefon sau pe site, acum, când trăim în era smartphone-urilor, este mult mai simplu cu aplicaţia de iOS sau Android. Este extrem de intuitivă, poţi selecta produsele şi tipurile de blat, iar la finalizarea comenzii primeşti timpul estimat până la livrare. Şi dacă ai prin preajmă pe cineva extrem de nerăbdător, îl poţi linişti cu ajutorul sistemului de urmărire a comenzii. Practic, pe tracker poate vedea când se prepară pizza, când este coaptă, când este ambalată şi când a pornit curierul spre voi. 🙂

Imaginea perfectă a clientului supermulţumit

Pentru că au un meniu foarte variat, deseori mi se întâmplă să nu fiu decisă în privinţa sortimentului pe care vreau să îl comand. Aş vrea şi d-aia, şi d-aia… Şi tot aşa. Ei bine, la Domino’s Pizza ai opţiunea pizza half-half, în care poţi combina oricare două tipuri de pizza. Iar aceasta fără ca preţul să difere de cel al produselor standard. Cu alte cuvinte, alegerea îţi aparţine.

Pe lângă pizza, de la Domino’s Pizza te poţi delecta şi cu aperitive, salate, deserturi sau Domino’s Pui. Unul din atuurile lor faţă de alţi concurenţi pe piaţă este calitatea ingredientelor – au chiar o campanie Quality Facts. Iar acest lucru mi-a fost confirmat de cel mic. Chiar dacă este adeptul principiului “fără carne, doar salam, chiftele, lasagna şi pizza”, a mâncat tot meniul de pui pe care l-am comandat. Nici nu a contat că era pentru altcineva. 🙂 Când l-am văzut cu ce mare poftă se înfruptă, noi, ca părinţi, am mustăcit, dar l-am lăsat să-şi termine masa.

La noi, fiecare comandă pe care o facem la Domino’s Pizza are şi o parte funny. Cel mare, născut în Ungaria şi obişnuit cu condimentele iuţi, a fost dovedit de Chicken Special Jalapeno. Bine, să nu credeţi că s-a dat bătut. Bărbăteşte, a tras aer în piept şi nu s-a oprit decât la final. “O fi iute, dar încă nu s-a inventat reţeta care să mă învingă”, ne-a spus cu vădită satisfacţie că a ieşit învingător. Dacă vă plac mâncărurile spicy, trebuie neapărat să încercaţi reţeta lor. Dacă nu, cu siguranţă găsiţi ceva pe placul vostru într-un meniu foarte variat.

A, şi să nu uit. Recomandarea mea este să folosiţi aplicaţia mobilă. Acolo primiţi reduceri de până la 35% la pizza. Iar dacă de Valentine’s Day vrei să petreci acasă, alături de cel drag şi un film romantic, Domino’s Pizza vine cu oferta 2 pizza medii la preţ de 1 – valabilă doar pe 14 februarie.

Mai trebuie să vă spun? 🙂 Dacă aţi încercat pizza lor, aştept impresii. Dacă nu, încercaţi şi apoi aştept impresii.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.