Lola's Box

Mai ales acum în sezonul rece, când temperatura mai scade şi sub zero grade, pielea ta are nevoie de mai multă atenţie. Ai încercat să o îngrijeşti cu ulei de cânepă? Dacă nu, aruncă o privire la gama Dr Organic Hemp Oil.

Despre uleiul de cânepă se ştie că este un ingredient cu multe beneficii pentru piele. Compoziţia lui are numeroase proprietăţi de hidratare şi protecţie, ceea ce îl face potrivit pentru ritualurile de îngrijire. Nu te aştepta la un miros parfumat 😊, dar vei vedea că poate face adevărate minuni pentru cel mai mare organ al corpului uman.

Extras din cânepă, o plantă privită deseori cu reticenţă, uleiul de cânepă este considerat cel mai echilibrat ulei din natură. Conţinutul său este bogat în acizi graşi esenţiali (Omega 3, 6 şi 9), care îi conferă proprietăţi unice de stimulare, hidratare şi protecţie a pielii, dar şi a părului. Toate aceste beneficii uimitoare sunt reunite în gama Dr Organic Hemp Oil.

Uleiul de cânepă este folosit cu succes în cosmetică, numeroase produse antiîmbătrânire având acest ulei printre ingredientele lor active. Cu ajutorul său este tratată pielea uscată, deshidratată sau matură. Cel puţin prima problemă – mâini uscate – este un lucru des întâlnit pe timpul iernii, pentru că, deh, mai uităm să purtăm mănuşi.

  • Cremă 24h Dr Organic Hemp Oil, cu ulei de cânepă organică – o cremă revitalizantă care hidratează până la 24 ore şi care ajută la hrănirea şi calmarea pielii.
  • Tratament intensiv Dr Organic Hemp Oil pentru mâini şi unghii, cu ulei de cânepă organică – ajută la calmarea şi catifelarea pielii şi oferă un efect dovedit de hidratare de până la 24 ore.
  • Deodorant Dr Organic Hemp Oil, cu ulei de cânepă organic – oferă protecţie de durată, calmează şi revitalizează pielea.

  • Ser intensiv Dr Organic Hemp Oil pentru ochi, cu ulei de cânepă organic – ajută la netezirea şi hidratarea zonelor delicate din jurul ochilor.
  • Loţiune de corp Dr Organic Hemp Oil, cu ulei de cânepă organic – reglează hidratarea şi ajută la netezirea, revitalizarea şi hrănirea pielii.
  • Şampon şi balsam 2în1 Dr Organic Hemp Oil, cu ulei de cânepă organic – stimulează părul, lăsându-l revigorat, întărit şi vizibil hrănit.

Testată dermatologic, gama Hemp Oil nu conţine compuşi chimici dăunători (parabeni, SLS, ftalaţi, Polyethylene Glycol etc.), este prietenoasă cu pielea şi mediul înconjurător. Produsele Dr Organic cu ulei de cânepă sunt disponibile exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.