Lola's Box

Odată cu înaintea în vârstă, fiecare dintre noi începe să acorde o atenţie sporită îngrijirii tenului. Dar la păr te-ai gândit? Sau ştiai că în noua gamă Dove Advanced Hair Series există o linie cu rol anti-aging? Ei bine, astăzi vă vorbesc despre Dove Youthful Vitality.

Când treci de 40 de ani, părul începe să simtă o nevoie acută de rehidratare. Aceasta necesitate este cauzată atât de schimbările care intervin odată cu trecerea timpului, cât şi de diverşi factori externi. Iar lipsa unei hidratări corespunzătoare duce la pierderea nutrienţilor esenţiali şi, implicit, la căderea firelor de păr. Cam neplăcut, nu? Ei bine, noua gamă Dove Youthful Vitality este special creată pentru a ţine cont de nevoile părului matur – combate pierderea vitalităţii şi hrăneşte părul în profunzime.

Dove Youthful Vitality, gamăPentru mine, care am trecut deja de a 40-a aniversare, Youthful Vitality a fost cum nu se poate mai potrivită. Părul meu a fost dintotdeauna unul rebel, iar anii şi tratamentele efectuate l-au adus în situaţia de a-şi pierde din vitalitate şi din bogăţie. Aşa că, atunci când am intrat în posesia gamei Dove Youthful Vitality, am început un test de “anduranţă”.

Timp de o lună, am folosit doar cele trei produse din gama Dove Youthful Vitality, iar eu sunt foarte mulţumită de rezultate. Nu numai că părul meu este mai mătăsos şi nu se mai încurcă, dar numărul firelor căzute s-a redus drastic. Lucru care mă bucură nespus de mult. Pe lângă şampon şi balsam, piesa de rezistenţă a testului a fost BB Cream-ul. Se poate aplica atât pe părul umed, cât şi pe cel uscat – eu am preferat varianta din urmă, pentru că mi s-a părut că părul se poate coafa mult mai uşor după aceea.

Dove Youthful Vitality, BB CreamŞi pentru că hidratarea a devenit obligatorie la vârsta mea, iar vârfurile arătau uneori de parcă ar fi fost arse, am făcut un experiment care a dat roade. Utilizarea tripletei Dove Youthful Vitality a fost completată de uleiul nutritiv Dove Pure Care Dry Oil. Acesta este infuzat cu ulei preţios de Macadamia, dar conţine şi extracte pure de uleiuri naturale, iar toate acestea au făcut bine părului meu care are acum un aspect mult mai sănătos.

Dove Pure Care Dry Oil, ulei nutritivAşa că, dacă aţi trecut de 40 de ani şi aveţi probleme cu părul, eu vă recomand cu mare încredere gama Youthful Vitality de la Dove.

foto: Marius Eduard Canura

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.