Lola's Box

Când te gândeşti la Dove şi la ideea de săpun, ce-ţi vine prima dată în minte? Cu siguranţă, reclama cu “o pătrime cremă hidratantă”. Şi dacă iubeşti săpunurile-cremă Dove, acum ai şi mai multe motive de bucurie, pentru vă vin într-o nouă prezentare.

Dove gamă completă de săpunuri-cremăUna din filosofiile Dove este că femeia are dreptul la frumuseţe şi fericire. Specialiştii brandului american consideră că femeia este mai frumoasă atunci când se îngrijeşte şi are încredere în ea. Şi pentru că ne vrea mereu strălucitoare şi pline de încrede în noi, Dove ne propune un ritual zilnic de îngrijire, care să înceapă cu un act de frumuseţe simplu şi uşor accesibil, dar care face diferenţa: curăţarea pielii.

This slideshow requires JavaScript.

Dove este singurul săpun-cremă cu o pătrime cremă hidratantă – până şi cel mic a reţinut mesajul din spoturile TV 🙂 -, care nu usucă pielea aşa cum ni se poate întâmpla de la săpunurile obişnuite. Indiferent de tipul de piele pe care îl avem, un produs Dove este potrivit atât pentru corp, cât şi pentru faţă, iar eu una sunt un mare fan al săpunurilor simbolizate de porumbelul auriu. Dacă este să privim problema din punct de vedere ştiinţific, formula delicată şi pH-ul neutru permit curăţarea delicată a pielii şi menţinerea unei bariere naturale de protecţie. Pe scurt, este oprită deshidratarea pielii.

Dove“De cele mai multe ori, lucrurile simple sunt cele care fac diferenţa, inclusiv atunci când vine vorba de îngrijire. Curăţarea pielii, care de cele mai multe ori nu primeşte o atenţie deosebită, este în sine un act de frumuseţe, ce poate influenţa aspectul şi starea de sănătate a pielii, dacă are la bază produsele potrivite. De aceea, săpunul-cremă Dove este nelipsit din ritualul meu zilnic de frumuseţe. Datorită formulei sale delicate, curăţarea pielii este, pentru mine, un răsfăţ care mă ajută să am pielea fină, catifelată şi mai frumoasă”, afirmă Oana Cuzino, prim-ambasador Dove.

This slideshow requires JavaScript.

Şi pentru că primăvara care ne bate la uşă înseamnă o schimbare de anotimp, şi săpunurile-cremă Dove – disponibile în opt variante – ne propun ambalaje noi, mai elegante. Aşa că, pentru ritualul tău zilnic de frumuseţe, poţi alege Beauty Cream Bar, Coconut Milk, Go Fresh Restore, Pure & Sensitive, Gentle Exfoliating, Go Fresh Fresh Touch, Shea Butter, Silk Cream Oil. Pielea ta va fi mai fină, mai catifelată şi mai frumoasă.

Dacă nu ai făcut-o deja, descoperă frumuseţea cu săpunul-cremă Dove! Care este preferatul tău? Eu sunt înnebunită după Coconut Milk.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Dove, ritualul zilnic de frumuseţe pentru pielea ta

  1. Pana si eu stiu reclama :))) Cand eram mica si nu stiam prea multe, foloseam sapunul exfoliant pe fata :)) Nu imi aduc aminte sa fi patit ceva de la el, dar totusi! Nu am mai folosit de ceva vreme un sapun Dove, nici nu le stiu pe toate …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.