Lola's Box

Tuturor ne plac culorile, dar mereu avem probleme atunci când aplicăm deodorant pentru că acesta se vede pe haine. Şi totuşi, cu Dove Invisible Dry se poate şi altfel.

Dove Invisible Dry, set de baieFrumuseţea naturală este scoasă şi mai mult în evidenţă atunci când o combinăm cu culori vii, care mai de care mă năstruşnice. Vara, voit sau nu, facem şi mai mult uz de culoare, din dorinţa de a face concurenţă naturii şi exploziei sale de nuanţe. Datorită culorilor – conform principiului Dove -, o zi banală se poate transforma într-una plină de energie, iar o atmosferă tristă poate deveni una cât se poate de exuberantă.

Zi de zi vedem ţinute dominate de alb şi negru, existând convingerea că aceste nuanţe inspiră eleganţă şi profesionalism. Dar, conform unui studiu efectuat de Dove la nivel global, purtarea culorilor preferate le face pe femei să se simtă mai frumoase şi încrezătoare. Dar, nu de puţine ori, ni s-a întâmplat ca entuziasmul nostru să fie spulberat de petele de deodorant care apar pe haine. Şi atunci ce avem de făcut?

This slideshow requires JavaScript.

Există un secret pe care ni-l dezvăluie Dove: noua gamă de deodorante Invisible Dry este singura ce a fost testată pe 100 de culori. Aşa că oricând poţi face uz de Dove Invisible Dry – disponibil sub formă de spray, stick sau roll-on – şi să porţi alb, negru, albastru, roşu, verde sau orice altă culoare care te face să te simţi senzaţional, să ai încredere şi să-ţi vină să strigi “I’m the Queen of the world”. 🙂

Deja simt că v-am făcut curioase în privinţa noii game Dove Invisible Dry. Motiv pentru care, împreună cu Dove, vă lansez provocarea unui concurs, cu 10 premii frumoase:

 • nouă seturi de produse Dove Invisible Dry (geantă cosmetică Dove, spray Dove Invisible Dry, roll-on Dove Invisible Dry);
 • un mare premiu compus din halat de baie Dove, papuci Dove, set de produse Dove Invisible Dry (geantă cosmetică Dove, spray Dove Invisible Dry, roll-on Dove Invisible Dry).

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

 • Share public la filmul Dove Invisible Dry – linkul îl găseşti aici;
 • Adaugă hashtagul #concursDove;
 • Lasă-mi un comentariu la articol cu linkul de share public al filmului Dove şi cu răspunsul la întrebarea din clip.

Concursul începe în data de marţi, 21 aprilie, ora 15.00, şi se încheie luni, 27 aprilie, ora 24.00. Desemnarea câştigătorilor se va face prin tragere la sorţi, cu ajutorul random.org.

SUCCES!

LATER EDIT: Câştigătoarele sunt…
PS: Le rog pe câştigătoare să-mi trimită, prin mesaj privat până la 1 mai, numele complet, adresa poştală şi numărul de telefon pentru expedierea premiilor.

Tragere la sorţi Dove

Facebook Comments

Related Posts

86 thoughts on “ÎNCHEIAT/Dove Invisible Dry, testat pe 100 de culori + CONCURS

 1. share-https://www.facebook.com/victoriarosia/posts/901997989852747?pnref=story
  raspuns intre 5-10 min

 2. Cine a castigat la acest concurs? Unde pot vedea castigatorii? Nu pot verifica in comentarii. Multumesc!

  1. Corina, fiecare a primit un numar de inregistrare. La sfarsitul articolului este poza din random.org cu numerele castigatoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.