Lola's Box

Atunci când avem grijă de pielea noastră, ne dorim să experimentăm senzaţii dintre cele mai diverse, iar acestea să fie, bineînţeles, printre cele mai plăcute. Pentru a ne îndeplini aceste dorinţe, Dove a creat noua colecţie DermaSpa.

De ce ar trebui ca hidratarea pielii să fie doar o rutină şi nimic mai mult? Pentru ca acest ritual să fie un moment de răsfăţ pentru fiecare dintre noi, Dove a combinat experienţa pe care o deţine în domeniul dermatologic cu experienţa spa multisenzorială, iar rezultatul este o colecţie de produse ce restabileşte legătura femeii cu propriul corp.

Întregul “arsenal” Dove DermaSpa, compus din patru game, dispune de cea mai recentă inovaţie Dove pentru îngrijirea pielii de: tehnologia Cell-Moisturisers, care dispune de agenţi de hidratare esenţiali obţinuţi din uleiuri naturale şi care este derivată din produsele pentru îngrijirea tenului. Tehnologia are misiunea de a îmbunătăţi starea barierei de protecţie a pielii – mai bine decât glicerina, principalul hidratant din majoritatea produselor de îngrijire a corpului.

Dove DermaSpaŞi pentru ca experienţa senzorială să fie completă, fiecare gamă are propriul parfum. Esenţele au fost dezvoltate în colaborare cu Ann Gottlieb, expert în crearea de parfumuri şi consultant al unora dintre cele mai respectate case de parfumuri din lume precum Dior, Marc Jacobs şi Calvin Klein.

Lansarea Dove DermaSpa vine ca urmare a rezultatelor oferite de studiul Dove Body Love, realizat la începutul anului, care arată că peste jumătate dintre femeile participante ar folosi mai des un produs de hidratare dacă acesta s-ar simţi mai plăcut pe pielea lor. Astfel, noua colecţie aduce produse personalizate, special create pentru diferite tipuri de piele, etape de îngrijire şi preferinţe de răsfăţ.

Dove DermaSpa Goodness3

Combină uleiurile omega extrase din cătină cu tehnologia Cell-Moisturisers care acţionează chiar în interiorul celulelor pielii, lăsând pielea optim hidratată. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietăţile de refacere a barierei de protecţie a pielii, sunt infuzate în formula activă Dove pentru o textură a pielii mai fină, mai luminoasă, catifelată şi cu un aspect uniform. Gama este caracterizată de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nucă de cocos şi mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant şi măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie şi frangipani.

Disponibilă în patru variante pentru un răsfăţ relaxant: loţiune de corp Dove DermaSpa Goodness3, ulei de corp Dove DermaSpa Goodness3, cremă de corp Dove DermaSpa Goodness3 şi cremă de mâini Dove DermaSpa Goodness3.

Dove DermaSpa Uplifted+

Gama Uplifted+ oferă hidratare şi hrănire în profunzime, ceea ce contribuie la refacerea vizibilă a elasticităţii şi fermităţii pielii. Gama include un ser disponibil sub forma unui recipient cu bile (roll-on), care hidratează pielea printr-o acţiune uşoară de masaj, pentru a îmbunătăţi fermitatea şi elasticitatea. Produsele te îmbie printr-un parfum rafinat de nuferi eleganţi şi castravete, împrospătat cu frunze verzi de iris combinate cu note senzuale de santal, paciuli indonezian şi mosc dulce.
Disponibilă în trei variante energizante: loţiune de corp Dove DermaSpa Uplifted+, ulei de corp Dove DermaSpa Uplifted+ şi roll-on pentru corp Dove DermaSpa Uplifted+

Dove DermaSpa Summer Revived

Prima loţiune de corp Dove ce combină Cell-Moisturisers cu pigmenţi delicaţi pentru un bronz cu aspect natural şi discret. Strălucirea naturală a bronzului de vară şi o piele optim hidratată le poţi avea zilnic datorită loţiunii autobronzante Dove DermaSpa.
Disponibilă în varianta Dove DermaSpa Summer Revived pentru piele medie spre închisă.

Dove DermaSpa Intensive

Noua cremă de mâini Dove DermaSpa Intensive calmează şi hidratează instant pielea uscată de pe mâini. Pielea rămâne catifelată şi netedă, fără o senzaţie uleioasă.
Disponibilă în varianta cremă de mâini Dove DermaSpa Intensive.

Acum nu trebuie decât să ne alegem produsele preferate din Dove DermaSpa şi să ne acordăm, zilnic, câteva minute pentru ritualul de îngrijire şi răsfăţ al pielii noastre. Şi cât ai grijă de tine, nu ezita să cânţi: “Love, love, love! Love, love, love! My… Body Love!”.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Dove DermaSpa – experienţă multisenzorială de îngrijire a pielii

  1. Inca de cand am auzit de noua linie de productie a celor de la Dove mi-am dorit sa le incerc produsele insa n-am reusit. Vreau neaparat ca in perioada urmatoare sa imi cumpar ceva de-acolo. Sunt nerabdatoare si ma bucur ca am gasit articolul asta si cateva pareri despre produse.

    1. Abia s-a lansat, dar deja lumea vorbeste de aceasta gama. Îl am şi eu în teste şi curând revin cu mai multe păreri despre fiecare în parte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.