Lola's Box

A venit, a venit toamna… Dar parcă aş mai vrea la spa. 😊 Iar dacă este să fie, mi-aş dori ca toată şedinţa de spa să fie la mine acasă. Este că şi voi vreţi aşa ceva? Ei bine, este posibil, pentru că la Douglas găsim o întreagă gamă Home Spa, numai bună pentru wellbeing la domiciliu.

Nu v-am ascuns niciodată faptul că produsele Douglas se află printre preferatele mele. Îmi plac atât pentru calitate – în condiţiile în care preţurile nu sunt deloc exagerate -, cât şi prin varietate. Indiferent de tipul de piele, de nevoi sau de aromele dorite, în gamele proprii brandului de parfumerii găseşti mereu ceva care să-ţi pe plac. Şi de care să te îndrăgosteşti iremediabil. Aşa că, atunci când ţi se termină produsul respectiv, dai fuga într-o parfumerie Douglas şi… îţi iei altul. Sau poate mai multe.

O doză de prospeţime este binevenită în orice anotimp. Primăvara combatem asteniile, vara împotriva căldurii excesive, iar toamna… Ei bine, în sezonul ce debutează în septembrie vrem Home Spa pentru a nu pierde amintirile de vară, când ne relaxam pe malul mării. În plus, atunci când apar ploile şi vreme rece, nimic nu poate fi mai plăcut decât o sesiune de wellbeing în confortul propriei case. Aşa că iată câteva Douglas-ponturi.

Spray de corp Douglas Home Spa

Asia şi Polinezia sunt două regiuni renumite pentru tratamentele spa. Aşa că, atunci când vrem să ne relaxăm, putem încerca să visăm la Polinezia – cu decorul superexotic din Tahiti, Kiribati sau Tuvalu, plaje virgine şi ape fascinante prin culorile lor. Sau, la fel de bine, putem experimenta spiritul Asiei – home spa este chiar la el acasă în Bali, Thailanda, India, Filipine sau Insulele Java.

Polynesia Dream ne învăluie cu aromele de ulei de Kukui şi fruct de Noni, doi arbori specifici pentru sud-estul Asiei şi pentru zona Australasiei. Dacă preferaţi ceva “mai puţin” exotic, Spirit of Asia ne ademeneşte cu ghimbir şi fructe de goji – ambele sunt renumite pentru proprietăţile lor antioxidante şi revigorante.

Cum îţi oferi doza de prospeţime? Sprayul pentru corp Douglas Home Spa poate fi folosit după curăţarea pielii, dar şi peste zi atunci când simţiţi nevoie de o reîmprospătare. Se pulverizează pur şi simplu, de la o distanţă de 30 de centimetri. Vei vedea că simţurile tale vor fi răsfăţate.

Pont suplimentar: După ce experimentaţi bunătăţile din Asia şi Polinezia, puteţi încerca şi Breath of Amazonia. Veţi avea parte de o expediţie pe Amazon datorită gamei Home Spa cu fructe de acai şi ulei de maracuja. Ce am încercat şi vă recomand cu căldură este scrubul cu zahăr şi sare de mare, care, folosit de 1-2 ori pe săptămână, vă lasă piele fină şi mătăsoasă. Ca să nu mai vorbim de parfum…

Douglas Home Men şi timpul trece mai greu

Tic-tac, tic-tac, timpul trece cu aceeaşi viteză şi pentru bărbaţi, astfel că, de la o vârstă, ritualurile de îngrijire a pielii trebuie să devină o obişnuinţă şi pentru domni. Nu este nimic greşit pentru că văd ce se întâmplă în jurul meu prin casă. 😊 Gama Douglas dedicată bărbaţilor include, printre multe alte minunăţii, şi crema de faţă pentru hidratare, care va face ca piele să arate mai strălucitoare. După curăţare, se aplică o cantitate cât un bob de mazăre, evitându-se sprâncenele şi linia scalpului, după care se masează până se absoarbe complet. Domnilor, merită încercată, durează cât aţi citi o revistă. Şi se prea poate ca apoi să fiţi la fel de atractivi precum… Idris Elba.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.