Lola's Box

Iunie este nu doar luna în care sărbătorim Ziua Copilului, ci şi cea în care pasionaţii de desene animate au patru zile în care se pot întâlni cu mascotele Warner Bros la ParkLake.

Între 1 şi 4 iunie, ParkLake Shopping Center aduce în premieră în România celebrele personaje animate Tom şi Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny şi prietenii săi. Cu ocazia Zilei Copilului, cei mici sunt aşteptaţi în centrul comercial pentru a se întâlni cu mascotele Warner Bros. Iar cele patru zile vor fi condimentate din plin cu distracţie şi surprize.

Cei care ajung la ParkLake în această perioadă pot cunoaşte faimoasele personaje – Tom şi Jerry, Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Taz, Sylvester, Coyote şi Road Runner – aduse în premieră în România. Personajele ajung în România, după ce ani de zile au adus bucurie în toată lumea, interacţionând atât cu cei mici, cât şi cu părinţii lor, care au crescut cu poveştile acestor desene animate. Încântarea celor mici şi nostalgia celor mari fac ca aceste personaje să fie compania perfectă de Ziua Copilului.

În cele patru zile de distracţie, ParkLake şi cele nouă mascote Warner Bros pregătesc activităţi tematice. Cei mici se pot juca cu mascotele, pot dansa împreună şi se pot fotografia pentru amintiri de neuitat.

Vizitatorii sunt invitaţi să experimenteze un joc de bowling spectaculos, într-o variantă cu bile şi popice uriaşe. Cei care completează puzzle-urile gigant pot descoperi poveştile personajelor preferate. Participanţii primesc mici cadouri, marca Looney Tunes, dar şi alte cadouri cu personajele din desene. Iar pentru prichindeii plini de energie, ParkLake a pregătit un joc de pinata, în forma unui morcov, cu dulciuri. Aceştia au la dispoziţie trei încercări de a nimeri Pinata lui Bugs Bunny.

În paralel, cei mici sunt invitaţi să participe la atelierele dedicate, unde îşi pot testa abilităţile creative. Copiii pot desena, colora şi picta în cele mai creative moduri, alături de Tom şi Jerry, Tweety şi Sylvester sau Bugs Bunny şi gaşca lui. De asemenea, în zona foto, vizitatorii pot face poze, iar amintirile vor fi scoase imediat la imprimantă.

Startul distracţiei se va da chiar în prima zi a lunii iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, şi va continua până la 4 iunie. Întâlnirea cu eroii Warner Bros este programată zilnic între orele 14.00 şi 20.00, cu acces gratuit. Evenimentul are loc în Main Square (la parterul centrului comercial).

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.