Lola's Box

Timp de aproape trei săptămâni (25 mai-10 iunie), cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Băneasa Shopping City şi Dino Parc Râşnov ne invită să redescoperim o lume apusă acum multe milioane de ani. Eroii acelei erau erau dinozaurii, care ne aşteaptă cu secretele şi poveştile lor captivante.

It’s OK to discover dinosaurs! Este sloganul sub care Băneasa Shopping City, în colaborare cu Dino Parc Râşnov – singurul parc tematic de dinozauri din România şi cel mai mare din sud-estul Europei -, propune redescoperirea, prin joacă şi activităţi creative, secretele care se ascund în spatele pasiunii copiilor pentru dinozauri.

“Anul acesta, pentru 1 iunie, am vrut să dăruim o experienţă nouă, orientată spre trecut. Că vorbim despre lumi dispărute sau despre momentele şi pasiunile copilăriei, uneori uitate pe drumul transformării în adulţi, îndemnul campaniei este acela de a ne opri o clipă în loc şi de a-i permite imaginaţiei să renunţe la bariere. Astfel, campania se adresează atât celor mici, cât şi adulţilor. Nu am fi putut găsi un partener mai potrivit şi implicat decât Dino Parc Râşnov, o destinaţie îndrăgită de familii datorită universului unic pe care îl recreează”, a declarat Aura Dinu, directorul de marketing Băneasa Shopping City.

Cei mici – de ce nu, şi cei mari – vor putea să afle mai multe despre o lume încă învăluită în mister. Copiii o recreează datorită imaginaţiei fără limite şi redescoperă noi zone de interes pe măsură ce învaţă tot mai multe despre epoca dinozaurilor. Băneasa Shopping City îşi propune ca adulţii şi copiii să pătrundă într-o lume creativă, a unor eroi pierduţi ce pot fi redescoperiţi prin jocuri şi poveşti.

La primul etaj al Băneasa Shopping City şi în zona Carrefour Feeria, dinozaurii în mărime naturală, atestaţi ştiinţific, sunt pregătiţi să antreneze vizitatorii în ateliere educative şi distractive, dar şi în concursuri cu premii. Atelierele se desfăşoară în week-enduri (31 mai – 3 iunie şi 9-10 iunie) şi sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 10 ani.

Şi cum urmează o minivacanţă, mai multe zile libere înseamnă mai multe planuri bifate în familie. Grand Cinema & More, cinematograful din Băneasa Shopping City, a pregătit filme care aduc premii garantate copiilor sub 12 ani. Pentru fiecare bilet achiziţionat, micii cinefili vor primi un card răzuibil, care ascunde un premiu. Acestea pot fi ridicate pe loc şi constau în jocuri de familie Jenga, Speak Out sau Bed Bugs oferite de Hasbro, dulciuri, băuturi răcoritoare sau meniuri cu popcorn şi suc.

Totodată, 1 iunie aduce şi un nou eveniment pentru copii pe scena cinematografului. “Petrecere cu peripeţii” este un spectacol special de teatru interactiv, gândit în întregime pentru cei mici. Aşa că, dacă vrei să-i faci o surpriză celui mic, #DiscoverDinosaurs @ #BaneasaShoppingCity.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.