Lola's Box

Vara, mai mult ca oricând, pielea noastră trebuie să se bucure de o atenţie deosebită atunci când vine în contact cu razele soarelui. Dar de cele mai multe ori renunţăm din cauza peliculei grase care rămâne pe piele şi care se transferă în haine. Ei bine, GUINOT ne scapă acum de acest motiv de… stres.

În ultimii ani, am dezvoltat o alergie la soare care îmi face viaţa un calvar. Practic, nu pot ieşi la soare fără să folosesc un produs cu factor de protecţie, pentru că altfel am o iritaţie care îmi dă o stare teribilă de disconfort – uneori, mâncărimea este greu de descris. Între mine, pe de-o parte, şi marea, bronzul şi zilele de vară, pe de altă parte, a fost mereu o dragoste nebună. Dar, în condiţiile în care trebuie să pun spf-uri mari pe pielea care rămâne lipicioasă, prefer să stau în casă.

GUINOT, ulei uscat cu SPF 50Când TOP LINE m-a invitat să testez uleiul uscat GUINOT cu factor de protecţie 50, primul meu gând a fost că voi sări din lac în puţ: pielea mea nu va mai fi lipicioasă, ci, cel mai probabil, uleioasă. Ei bine… Trebuie să recunosc că m-am înşelat. Uleiul uscat GUINOT intră rapid în piele şi nu lasă vreo peliculă pe piele – nici uleioasă, nici lipicioasă -, iar protecţia este de top: de când îl folosesc, nu mi-au mai apărut bubiţele de la alergie. Acum, pentru că pot ieşi afară şi când este soare, mă simt ca un pisoi în butoiul cu peşte.

Uleiul uscat GUINOT se bazează pe Nucleic Defense, primul sistem din lume care oferă protecţie împotriva razelor ultraviolete şi încorporează ADN molecular ce este îmbunătăţit cu filtre de soare. Mai mult, ADN-ul din produsele cu Nucleic Defense protejează ADN-ul natural al pielii noastre.

GUINOT, ulei uscat cu SPF 50Ce are în plus protecţia solară de la GUINOT?

  • Formule fără parabeni – conservanţii prezintă un risc mult mai crescut atunci când sunt aplicaţi pe pielea încinsă şi înroşită de soare.
  • Protecţia UVA îmbunătăţită – filtrele specifice amplifică puterea de absorbţie a razelor UVA, principala cauză a îmbătrânirii pielii.
  • Aromă plăcută – notele de vanilie trezesc în tine amintirea soarelui şi a vacanţelor.
  • Standarde farmaceutice – produsele de protecţie solară sunt dezvoltate în Laboratoarele GUINOT la cele mai înalte standarde medicale şi farmaceutice.

Eu v-am vorbit despre uleiul uscat GUINOT cu SPF 50, dar cele care au pielea mai puţin sensibilă pot găsi în magazinul online TOP LINE şi produse din aceeaşi gamă de protecţie solară, dar cu factor de protecţie ceva mai mic.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.