Lola's Box

De când mă ştiu, sunt prinsă în câte o dietă. Anul acesta mi-am promis că voi urma o dietă specială… Cu multe rujuri colorate. Ca şi celelalte diete, face gaură în portofel, dar cel puţin nu pun 10 kilograme pe mine după ce o abandonez. 🙂

Din colecţia mea am ales câteva rujuri care mereu îmi fac ziua mai frumoasă. Chiar dacă nu mă machiez zilnic, aplicarea unui ruj bun pe buze îmi luminează ziua. Fă şi tu un exerciţiu: dimineaţa – când te scoli şi nu ai chef de muncă, de te-ai întoarce imediat sub pilota caldă şi moale – rujează-te şi imediat vei fi plină de viaţă. Pentru zilele mohorâte îţi recomand un ruj roşu. Nu este un scenariu de film – este un imbold să te trezeşti la viaţă.

Luni: Chanel Rouge Coco Égérie (romantică)

Chanel Rouge Coco ÉgérieCând îţi pui pe buze o culoare delicată de nude, cu un mic accent de roz, nu ai cum să nu te simţi romantică. Îţi laşi pletele în vânt şi pleci în aventura zilei. Cu o textură cremoasă şi hidratantă, rujul se păstrează pe buze cam trei ore.

Marţi: Lancôme L’Absolu Rouge Brun Evasion (sexy)

Lancôme L’Absolu Rouge Brun EvasionEste genul de ruj care dă o nouă formă buzelor tale şi le redefineşte. Conturul buzelor va fi unul plin de senzualitate, de-a dreptul sexy, cu nuanţe bogate şi voluptoase. Îţi vei simţi buzele catifelate şi este unul dintre acele rujuri care sunt mereu confortabil de purtat.

Miercuri – Guerlain KissKiss Rouge Kiss (îndrăzneaţă)

Guerlain KissKiss Rouge KissDe când l-am primit la Secret Santa by Beauty Barometer, mă tot gândesc cum să îl descriu. Ei bine… Ştiţi celebra “little black dress”? Aşa este Rouge Kiss – rujul perfect pentru a fi îmbrăcat de rochia neagră nelipsită din garderobă. Strălucitor, cu o nuanţă roşu coral, cu tonuri calde şi o strălucire luminoasă.

Joi – Bobbi Brown Brown (învingătoare)

Bobbi Brown BrownEste una din cărţile pe care Bobbi Brown a mizat la lansarea linie de cosmetice şi această nuanţă de maro, cu reflexe de roz, rămâne o alegere câştigătoare şi în prezent. Este acea culoare închisă pe care o poţi purta lejer într-o zi cu multe şedinţe, iar rujul va sta perfect pe buze timp de opt ore, aşa că scapi de grija de a te privi des în oglindă.

Vineri – YSL Rouge Pur Couture Le Rouge (elegantă)

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Le RougeRujul rămâne gestul suprem al frumuseţii. Alegi rochia neagră din dressing, îţi învălui buzele cu rujul roşu şi, fără îndoială, vei atrage toate privirile. Şi crede-mă că nu vor fi decât priviri admirative. Este de ajuns să privesc culoarea acestui ruj (primit la Secret Santa by Beauty Barometer) şi să-mi dau seama că Yves Saint Laurent a fost genial în urmă cu aproape 40 de ani. Atunci când a vrut să îmbrace buzele femeilor în culori couture…

Sâmbătă – Lancôme Rouge in Love Jolis Matins (veselă)

Lancôme Rouge in Love Jolis MatinsHei, ce dacă este week-end, tratează-ţi buzele ca în oricare zi, iar ele îţi vor transmite propria lor stare de veselie. Aşa cum îi spune şi numele, dimineţile vor fi mai frumoase datorită culorii radiante, nuanţelor fresh, ideale pentru a fi purtate peste zi, şi texturii extrem de uşoare. Te vei simţi confortabil oricând de-a lungul celor şase ore cât rezistă acest ruj pe buze.

Ca în orice dietă, duminica este zi de pauză, deşi s-ar putea să găsesc ceva potrivit şi pentru aceasta. Doar trebuie să ne pregătim pentru o nouă săptămână, nu?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.