Lola's Box

Fără îndoială, vara acestui an este una despre care Delia nu poate spune că nu îi este favorabilă. Îşi continuă misiunea de jurat X Factor, are concerte şi acum are parte şi de un bonus. Artista momentului în România cântă în deschiderea concertului pe care Rihanna îl va susţine la Bucureşti în data de 14 august.

În cadrul turneului Anti World Tour pe care îl face prin Europa, Rihanna participă şi la diferite festivaluri. Iar unul dintre acestea, Zutopia Music Festival, o aduce chiar la Bucureşti, concertul având loc peste două săptămâni. Iar pentru cea mai în vogă artistă a lumii, organizatorii nu putea să aleagă decât artista momentului pe plan local, Delia.

Delia în deschidere la Rihanna

“Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertăţii. Prin tot ceea ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă, se vede că este – pe lângă un artist adevărat – o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu mă refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritul ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei”, spune Delia, care deja se gândeşte la ce surprize va include în show-ul său.

Până de curând, artista era doar încântată că va merge la concertul Rihannei. Însă, într.un context cu totul neaşteptat, ea a primit vestea cea mare: “Am fost luată prin surprindere. O echipă de televiziune a venit împreună cu Denisa de la D&D Entertainment, care mi-a cerut biletele la concert şi mi-a spus că am interzis în public. Am crezut că s-a întâmplat ceva neobişnuit, apoi mi-a zis că voi împărţi aceeaşi scenă cu ea. Abia aştept! Cine ar fi crezut că o sa fiu bucuroasă pentru că nu am voie în public la Rihanna?”.

Delia în deschidere la Rihanna

Până la concertul din 14 august, Delia continuă audiţiile X Factor, ale căror filmări se desfăşoară încă de la începutul lunii iulie.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.