Lola's Box

Zara lansare shop onlineDeparte de mine gândul că aş fi un fashion icon, dar mereu am apreciat colecţiile ZARA. De când am descoperit brandul în urmă cu mulţi ani, între mine şi ZARA a fost o dragoste la prima vedere şi ne iubim şi acum. Şi, peste puţin timp, vom începe şi o poveste de dragoste virtuală…

Fashionistul casei
Fashionistul casei

Ultima achiziţie de la ZARA a fost o pereche de botine. Piele naturală, extrem de comode. Mi-au plăcut atât de mult încât le-am transformat în “uniforma” de zi cu zi. Iar pasiunea mea pentru ZARA s-a răsfrânt şi asupra celorlalţi membri ai familiei, astfel încât bărbaţii din casă, de la mic la mare, au haine ale brandului în garderoba personală.

Zara #dear_romaniaÎnsă, atracţia mea pentru ZARA are un impediment: nu am nici un mall aproape de casă, aşa că întâlnirile dintre mine şi brandul spaniol au fost destule de sporadice. Până acum… Pentru că de săptămâna viitoare – mai exact, din 2 aprilie – se lansează ZARA online. Aşa că îmi voi da întâlnire mult mai des cu ZARA, “nava-amiral” a grupului iberic Inditex despre care Daniel Piette (fashion director Louis Vuitton) a spus: “posibil să fie cel mai inovator și devastator retailer din lume”.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.