Lola's Box

La momentul când scriu, sunt ceva mai mult de 1.000 de ore până când Moş Crăciun ne va vizita din nou, cu tolba lui plină de cadouri, care mai de care mai frumoase. Pentru toţi, mari şi mici, după cât de cuminţi am fost. De azi, atmosfera sărbătorilor de iarnă va fi tot mai prezentă la Sephora, acolo unde poţi descoperi noua colecţie de Crăciun.

Odată trecut un Crăciun, fiecare dintre noi începe deja să numere cât mai este până la următoarea vizită a Moşului. Ştii cât a mai rămas până ce vei găsi cadourile frumos aşezate în jurul bradului? Ei bine, la miezul nopţii mai erau 3.715.200 de secunde, adică 61.920 de minute, ceea ce înseamnă şase săptămâni şi o zi. 🙂

Dar până ce ne vom întâlni cu Moş Crăciun – sper că v-aţi pus pe învăţat poezia, da? -, Sephora ne introduce în atmosfera celui mai frumos şi mai plin de cadouri sezon de peste an. Noua colecţie de Crăciun va putea fi văzută în magazinele Sephora – nu vă va opri nimeni să o admiraţi si să cumpăraţi ceea ce vă place mai mult. Fie pentru a face o surpriză celor dragi, fie pentru sufleţelul vostru. La ce să vă aşteptaţi când intraţi în magazine?

Sephora Xmas Collection, Galactic PingouinSosită direct din spaţiu şi selecţionată pentru a deschide petrecerea sfârşitului de an, noua mascotă Galactic Pingouin declară deschisă petrecerea. Cu forme delicate şi o vestimentaţie în alb şi negru, în ton cu tendinţele iernii 2015, mascota ne cucereşte imediat. Nu-i putem rezista, mai ales că este pentru o cauză bună!

Dragă Moş Crăciuniţă Cosmică,
Am fost foarte cuminte anul acesta şi aş dori câteva accesorii practice, ludice, inteligente şi bine gândite, care să-mi simplifice ritualul înfrumuseţării… Îţi sugerez să laşi deoparte tradiţionalele ghete şi să-mi pui cadourile – bine meritate – în mari truse înstelate. Un set pentru un coc perfect rotund, accesorii nail art pentru unghii sau accesorii pentru manichiură, set de pensule, ondulator de gene, bureţi pentru fond de ten. Te las să alegi.

Prin frig, prin vânt, prin promoroacă… Ce-ar fi dacă toate acestea ar fi doar o poveste?! Sephora ne scoate din amorţeala iernii şi ne trimite în mijlocul văilor înzăpezite… pe tărâmul desfătării! Ne putem crea propriul cocon călduţ, în care să ne destindem: seturi de produse cu ambalaje inspirate de cabanele de la munte, pliculeţe piramidale de spumant de baie, set de măşti pentru revigorarea ochilor obosiţi, sfere efervescente “bulgăr de zăpadă”, paietele parfumate de săpun…

Visul unei ierni în care toate dorinţele noastre în materie de machiaj ar deveni realitate… Sephora, prin Moş Crăciuniţa Cosmică, ne împlineşte acest vis şi ne ajută să ne realizăm şi cele mai ascunse dorinţe de înfrumuseţare. Set pentru ochi şi ten, truse cosmice ultracomplete pentru a îndrăzni orice look, manuale de înfrumuseţare venite din toate colţurile mapamondului. Să tot fie aşa răsfăţ!

În tolba ei plină de cadouri, Moş Crăciuniţa Cosmică are creaţii cosmetice originale: minunatul Advent Calendar, truse cosmetice, accesorii şi produse de îngrijire fabuloase, poşete-surpriză sau globuleţe de Crăciun.

Reflexe aurii, reflexe argintii şi o explozie de paiete… În această iarnă, Sephora ne face tenul, corpul şi părul să scapere cu o infinitate de reflexe aurii şi metalizate. Să vină petrecerile de Crăciun, pentru că aşa ne vom putea etala lookul glamour. Un set pentru crearea celei mai seducătoare priviri, spray-uri cu paiete aurii sau argintii, gloss gel ultrastrălucitor, top coat cu aspect de bijuterie. Şi câte şi mai câte…

Sună bine, nu? Fiţi cuminţi, pentru că Moşu’ vă vede şi sigur vă doriţi ca Moş Crăciuniţa Cosmică să vă aduce şi vouă câte ceva din cadourile minunate de la Sephora.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.