Lola's Box

Dacă până acum, beauty boxurile Pick N Dazzle erau realizate pe baza profilului de frumuseţe pe care voi l-aţi completat pe site, iată că acum aveţi posibilitatea de a comanda o cutie cu produse pe care eu vi le recomand.

Tema pe care am ales-o pentru propriul meu beauty box – cât de bine sună 🙂 – este Face Lifting and Eye Care. Am optat pentru o serie de produse pe care le puteţi folosi într-o terapie anti-aging – fie voi dacă simţiţi nevoia că pielea voastră are nevoie de îngrijire suplimentară, fie persoana căreia îi oferiţi cadou acest beauty box Pick N Dazzle. Iar bonusul din cutia recomandată de Lola’s Box este o pensulă teeez destinată aplicării fondului de ten – da, nu este ceva anti-aging, dar când putem spune că nu avem nevoie de o pensulă…

 

Pensulă teeez pentru fond de ten

Două dintre produsele pentru care am optat să facă parte din beauty box sunt dintr-un brand tare drag mie, Bottega di LungaVita. Graţie profilului de frumuseţe, eu l-am găsit de mai multe ori în cutiile comandate şi vreau să vă spun că de fiecare dată am fost extrem de mulţumită de ele. Acum am votat pentru:

  • tratament antirid intensiv Vita-Age In pentru zona din jurul ochi – ridurile nu iartă niciodată, pe nimeni, iar apariţia lor întârziată nu ţine decât de noi. Pentru aceasta trebuie să oferim îngrijire pielii şi în jurul ochilor este una din zonele cele mai predispuse la apariţia liniilor fine, care mai devreme sau mai târziu derivă în aşa-numita “labă de gâscă”. Cu o textură uşoară, tratamentul poate fi folosit atât ziua, cât şi noaptea.

Vita-Age In, tratament antirid intensiv & lifting pentru gât şi decolteu

  • lifting Vita-Age In pentru gât şi decolteu – mereu am fost de părere că degeaba arătăm bine la faţă şi la corp, dacă gâtul şi decolteul nu sunt îngrijite corespunzător. Pentru că şi această parte a corpului nostru are nevoie de o atenţie deosebită, am ales un produs care vă oferă efect de lifting imediat. Nu trebuie decât să aplicaţi serumul pe gât şi decolteu, după care să masaţi până ce se absoarbe complet în piele. Rezultatele vor fi vizibile imediat şi cu siguranţă veţi fi mulţumite.

Gel exfoliant Kueshi

Şi pentru ca îngrijirea tenului să aibă efect maxim, înainte de aplicarea oricărui produs putem realiza un gomaj. Pentru aceasta, cutiuţa mea include şi un scrub Kueshi, cu aloe vera, muşeţel şi gotu kola. Prin utilizarea acestui gel exfoliant, tenul va fi reechilibrat prin eliminarea impurităţilor şi a celulelor moarte – de această misiune se ocupă particulele exfoliante din compoziţie. Nu trebuie decât să-l aplicaţie pe pielea uscată, să masaţi bine, apoi să clătiţi.

Cremă Spa Energy pentru conturul ochilor

Mai trebuie să vă spun care sunt binefacerile pe care le oferă caviarul (sunt mai multe produse de acest fel în oferta Pick N Dazzle)? Cu siguranţă deţineţi această informaţie şi vă veţi bucura să găsiţi în cutie şi crema Spa Energy pentru conturul ochilor, în a cărei compoziţie veţi găsi complex de caviar şi coenzima Q10, dar şi ulei din sâmburi de struguri şi unt de shea. Prin folosirea acestei creme, zona din jurul ochilor va fi hrănită şi va deveni mai catifelată – extrem de recomandată la apariţia primelor semne de îmbătrânire a pielii, efectul regenerator fiind garantat de combinaţia de caviar şi coenzima Q10.

Dacă v-a plăcut ceea ce găsiţi în cutia mea şi v-o doriţi – sau ştiţi pe cineva care se va bucura de tot acest răsfăţ -, aflaţi că oferta este limitată pe site-ul Pick N Dazzle. Şi nu numai oferta, ci şi cantitatea este limitată, aşa că aţi face bine să vă grăbiţi. Cât despre preţ, beauty boxul nu costă decât 159 de lei, ceea ce înseamnă că aţi face o economie de 51% faţă de cazul în care aţi cumpăra produsele unul câte unul. Deci… Aţi comandat? 🙂

credit foto: Xander

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.