Lola's Box

Chiar dacă avem 10 ani de căsnicie şi doi copii, noi încă sărbătorim Valentine’s Day şi Dragobete. Acestea sunt unele dintre acele zile ale anului pe care ni le dedicăm nouă în totalitate, iar pe copii îi lăsăm să se descurce cu bunicii. Sau unul cu celălalt.

Mereu am fost de părere că, pentru o relaţie reuşită, contează să-ţi aloci timp şi pentru cuplu. Indiferent dacă mă scoate în oraş sau stăm acasă, mă pregătesc temeinic pentru seara noastră. Aşa că iată câteva din ponturile mele pentru Valentine’s Day…

O baie relaxantă şi răsfăţ cu Douglas Les Délices. Ritualul începe prin aprinderea unei lumânări parfumate, cu aromă de mure şi macarons, în timp ce apa fierbinte curge în cadă, iar spuma de baie cu parfum de mure proaspăt culese mă aşteaptă ca un norişor pufos. Pentru ca pielea să-mi fie mai fină şi mai catifelată, aplic gomajul din aceeaşi gamă, iar în final mă învelesc în gelul de duş pentru un plus de prospeţime. Cum să nu fii irezistibilă când eşti învăluită în arome de mure şi macarons?
PS: Dacă nu vă încântă Raspeberry Macaroon, puteţi încerca variantele Coco Vanilla, Cotton Candy sau Toffee Apple.

Pentru că vrem să arătăm cât mai bine, şi machiajul este important. Aproape că nu există piele perfectă, aşa că la început folosesc Douglas Make-up Heaven Primer, care acoperă imperfecţiunile  – în plus, am siguranţa că machiajul rezistă impecabil până târziu în noapte. Dacă tot este răsfăţ, atunci că fie până la capăt. Nu-mi pot lăsa deoparte “amantul” – cum l-a poreclit soţul meu -, aşa că utilizez fondul de ten Giorgio Armani Power Fabric, rezistent şi cu putere mare de acoperire.
PS: Ca primer, eu am nevoie de cel pentru imperfecţiuni. Dar aveţi şi variantele împotriva roşeţii sau pentru corectarea aspectului gri şi tern.

Machiajul are nevoie şi de un pic de culoare, dar fără a face exces. Aliatul meu este Mini Best Of Colors Nude, o minitrusă Douglas Make-up foarte versatilă, cu şase culori satinate, metalice şi strălucitoare. Poţi realiza un machiaj discret al ochilor, dacă eşti genul cuminte, dar poţi să fii şi “bad girl” şi să încerci ceva foarte îndrăzneţ.

O privire seducătoare nu poate lipsi din “arsenal”. Aşa că, pentru nişte ochi încântători, îţi recomand tuşul Douglas Make-up Cat Eyes. Chiar dacă eşti mai neîndemânatică, aşa ca mine, vei reuşi să îţi faci ochi de căprioară datorită tuşului care arată ca o cariocă. Nu ai cum să dai greş. Apoi, pentru gene, mizez pe Devil Eyes – pare-se că Douglas Make-up ştie ce ne trebuie acum. Şi pentru că sprâncenele sunt, în mare parte, responsabile pentru expresia feţei, le acord şi lor atenţie. Brow 3In1 Triple Tip Pencil este un creion cu care pot sculpta, ilumina sau fixa sprâncenele.

Într-o manieră simplă, dar de efect, finisez machiajul cu pudra iluminatoare Douglas Make-up, graţie căreia tenul meu va arăta natural şi sănătos. Iar pentru a încheia machiajul, de data aceasta nu voi folosi ruj, ci un balsam de buze colorat. Lip Balm Red mă va ajuta să am buzele hidratate, catifelate şi sexy şi nici nu necesită retuş.

La final, după ce mai verific o dată machiajul, finisez totul cu un strop de EISENBERG Love Affair. Un parfum ce degajă un moment de pasiune pură, o experienţă olfactivă delicată şi pătrunzătoare, cu note de flori albe, topite subit cu coacăze uscate. Heliotropul de la mijloc se încheie cu bazele aromate de tutun şi mosc alb.

Acum, când închei călătoria în 13 paşi pentru a-l da gata – încă o dată – de Valentine’s Day, nu pot să nu mă gândesc şi la el. Aşa că i-am pregătit un cadou special, ca să nu uite aventura noastră sentimentală: Love Affair Pour Homme. Este al 14-lea pas spre o zi superbă – a 14-a a lunii februarie -, doar pentru noi doi. De aici încolo, ne lăsăm pradă imaginaţiei.

A, să nu uit… Până pe 14 februarie, la orice comandă plasată în magazinul online Douglas, ai o reducere de 20% la orice produs. Aşa că, dacă ieşi la shopping online, nu uita codul 20VALENTIN. Iar dacă ratezi pregătirile pentru Valentine’s Day, mai ai o şansă pe 24 februarie, pentru Dragobete. Ca să fiu sigură, eu le sărbătoresc pe amândouă. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.