Lola's Box

În ultima vreme, foarte multe fete m-au întrebat ce am făcut părului meu de stă atât de bine. Sinceră să fiu, mare lucru nu s-a întâmplat, doar ce am făcut o schimbare a ritualului de îngrijire de când am început să folosesc produsele Keune.

Keune, gamă completăCine mă cunoaşte ştie că am un păr foarte dificil pentru că “Mama Natură” mi-a dat un păr creţ. Dar spre deosebire de părul care este ondulat uniform, al meu este întins la rădăcină, apoi este creţ pe la jumătatea firului, după care vârfurile sunt drepte. Acasă nu prea reuşeam să îmi fac o coafură decât dacă încingeam din greu placa de întins părul şi foloseam trei tone de fixativ. Doar că, uneori, nici atunci nu aveam rezultat garantat. Iar soluţia aceasta nu o poţi utiliza zi de zi pentru că arzi părul… Şi ştiţi voi bine care sunt daunele. 🙂

Keune, gamă So Pure Natural BalanceÎn dorinţa de a reuşi să am o coafură normală, am tot schimbat produsele de styling, dar acest lucru nu a avut efect decât asupra calităţii părului – a devenit uscat şi se rupe uşor. Ei bine, până când… Rutina mea de îngrijire a parului s-a schimbat total de când folosesc produsele Keune. Primul pas este să-mi spăl părul cu şamponul Keune So Pure Natural Balance (100% extracte naturale din plante, nu conţine parabeni şi sulfaţi), care conferă hidratare părului.

Ştiţi senzaţia aceea când părul “scârţâie” de curat ce este? Ei bine, aşa este părul după clătire şi, în plus, ador parfumul fresh pe care îl simt. Şamponul conţine, pe lângă uleiul esenţial de ylang-ylang, şi ulei de argan, care este recunoscut pentru proprietăţile de hidratare a părului. Pasul următor este să folosesc balsam Keune So Pure Natural Balance, care îmi lasă părul mătăsos, hidratat şi foarte uşor de pieptănat.

Keune, gamă DesignDupă ce am absorbit surplusul de apă cu prosopul, pulverizez Keune Design Salt Mist pe păr. Pentru activarea fluidului sărat folosesc foehnul cu difuzor, iar părul meu capătă un volum incredibil. Salt Mist oferă părului un efect mat, aşa că, după uscarea totală, aplic şi Keune Design Brilliant Gloss Spray – pe lângă ultrastrălucire, produsul are şi un parfum extrem de plăcut.

Keune, păr aranjat
credit foto: Ştefania Ciucă (www.stephanine.co)

Cam acesta este secretul părului meu. Tu ai încercat produsele Keune?

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “Cum îţi aranjezi părul simplu, acasă, cu KEUNE

    1. Mie una mi-au usurat foarte mult viata, nu mai stau cu orele pentru o coafura care nu imi iese nicicum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.