Lola's Box

O cerere în căsătorie este un moment unic în viaţă, iar un inel de logodnă poate avea darul de a-ţi garanta răspunsul pe care doreşti să îl auzi de la persoana iubită. Nu-ţi trebuie decât ceva inspiraţie şi succesul este ca şi asigurat.

Dacă pentru cele mai multe femei, ziua nunţii este cea care le produce unele dintre cele mai intense emoţii, pentru bărbaţi este momentul în care pun ACEA întrebare: “Vrei să fii soţia mea?”. Dar, până a ajunge la momentul propriu-zis, domnii au de trecut mai multe examene: să aleagă declaraţia potrivită, să creeze atmosfera ideală, să aleagă un inel de logodnă. Poate fi orice inel? Opiniile sunt împărţite…

Bijuteria Teilor, inel de logodnăAşa cum multe dintre noi visăm la Făt-Frumos, care vine călare pe calul lui alb, tot la fel ne imaginăm, încă din copilărie, cum va arăta acel inel de logodnă pe care îl vom purta pe deget din momentul în care vom fi cerute în căsătorie de alesul inimii noastre. Fără îndoială, cu toate ne-am dori un inel care să fie cât mai spectaculos, cât mai strălucitor, care să aibă acel efect “wow” asupra celor care îl privesc.

Visăm la «Prince Charming» şi la un inel cu diamante

Deseori am auzit replici de genul “îmi doresc ca inelul meu să arate aşa”, chiar dacă doleanţele unora era de-a dreptul exagerate. Domnilor, când alegeţi un inel de logodnă, nu vă gândiţi la ce vă place vouă, ci la ce le-ar plăcea domnişoarelor. Dacă vreţi să daţi lovitura şi să o impresionaţi la maximum, un inel cu diamant vă va scoate din orice încurcătură. Încă din copilărie, o femeie a visat la Prince Charming, la inelul de logodnă şi la rochia de mireasă.

Bijuteria Teilor, inel de logodnăDacă inelul de logodnă este cel atât de mult visat, femeia îl va aprecia enorm şi nu va renunţa niciodată la el, ori câte alte bijuterii va primi de-a lungul timpului. Îi va aduce aminte de acel moment când i s-a spus: “Eşti totul pentru mine: soarele, luna, aerul, apa. Fără tine nu-mi pot imagina viaţa. Vrei să fii soţia mea?”.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.