Lola's Box

Când încă mai savuram surprizele primite cu ocazia sărbătorilor de iarnă, când anul abia începuse şi nu ne dezmeticisem complet, Lush România ne-a oferit încă unul din evenimentele lor pline de căldură, unde îţi întâlneşti prietenele şi descoperi lucruri interesante. Acum a fost rândul gamei de cosmetice decorative…

Gama de cosmetice decorative Lush Emotional BrillianceEmoţiile fac parte din viaţa noastră şi fiecare culoare ne oferă o stare complet diferită. Nu de puţine ori, culorile le alegem în mod instinctiv, la prima vedere, fără să stăm prea mult pe gânduri. La fel este şi atunci când intri în contact cu paleta de culori din colecţia Emotional Brilliance, iar nuanţele pe care le alegi vorbesc despre felul în care te simţi. Culorile pe care le porţi vor exprima ceea ce eşti şi ceea ce simţi. Roata culorilor Lush te poate ajuta să alegi nuanţele care te definesc şi o poţi testa AICI.

Gama de cosmetice decorative Lush Emotional BrilliancePurtând culorile din gama Emotional Brilliance, vei fi reprezentat de acele cuvinte. Şi, în plus, devine ceva pertinent atâta timp cât înseamnă ceva pentru tine. Nici moda, nici eticheta socială – o, da, cât de mult se pune accentul pe acest aspect, de multe ori fără motiv -, nici celebritatea nu au puterea de a transmite felul tău de fi aşa cum o fac culorile/cuvintele pe care le alegi. Este şi motivul pentru care Lush preferă să spună mai mult “word up” decât “make up”.

Şi, dacă ţi-am stârnit interesul, află că gama Emotional Brilliance conţine rujuri naturale de buze, tuşuri de ochi şi farduri naturale de pleoape. Nu trebuie decât să optezi pentru culoarea care te reprezintă! Deci, fetelor, ce aţi ales?

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Culori şi emoţie de la Lush

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.