Lola's Box

Fiecare zi trecută din noiembrie înseamnă o apropiere a lunii decembrie şi, implicit, a Crăciunului, iar Marionnaud ne aşteaptă să-i trecem pragul pentru a pregăti cadouri frumoase pentru cei dragi.

Marionnaud, colecţii CrăciunDintotdeauna mi-a plăcut să primesc cadouri – de fapt, cui nu-i place? – şi mai ales să ofer daruri celor dragi. Ador dimineaţa Crăciunului, când ne strângem în jurul bradului împodobit şi desfacem cadourile primite de la Moşu’. Şi, oricât de inspiraţi am fi, niciodată nu spune “nu” unor propuneri interesante pe care să le convertim în cadouri. Iar noua colecţie Marionnaud pentru Crăciun se anunţă un hit al acestor sărbători.

Marionnaud, colecţii CrăciunPentru că sărbătorile de iarnă înseamnă o perioadă de vacanţă, de relaxare şi linişte, Marionnaud ne propune mai multe game de spa, care miros absolut demenţial. Nemaivorbind că arată atât de bine, încât îţi vine să le mănânci – deşi nu ar fi indicat, dacă nu vrei să semeni cu o baie înspumată. Aşa că, dacă ştii că persoana pentru care cumperi cadoul este pasionată de băi lungi şi înmiresmate, poţi să alegi produse de la Bomb Cosmetics, Mastic Spa sau Marionnaud Bathline (inclusiv Xmas Collection).

Marionnaud, colecţii CrăciunNe relaxăm cât ne relaxăm, dar de Sărbători vrem să fim şi frumoase. Brandul propriu Marionnaud vine cu tuş lichid, mascara, paletă de farduri pentru pleoape, fard monocrom de pleoape şi ruj. Însă cel mai mult m-a încântat paleta de machiaj extralarge, cu 160 de culori, care pare o adevărată cutie cu minuni. Nu trebuie decât să ai inspiraţie în privinţa machiajului pe care vrei să-l porţi, pentru că ai la dispoziţie (aproape) orice culoare.

Marionnaud, colecţii CrăciunNu pot pune punctul final fără să vă vorbesc puţin şi despre gama SkinChemist. Indiferent că aducem în discuţie un ser facial, unul pentru ochi, o cremă hidratantă, o mască anti-age sau o bază pentru machiaj, toate acestea au un numitor comun: sunt pe bază de venin. Da, aţi auzit bine, au la bază veninul de albine. Este încă una din nenumăratele dovezi că şi lucrurile despre care ai fi tentat să crezi că sunt nocive pot face bine dacă sunt folosite în cantităţile optime.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă vrei pentru tine sau pentru prietene, cadourile de la Marionnaud te aşteaptă în magazine. Şi sigur poţi prinde şi oferte interesante.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Crăciunul e mai aproape cu Marionnaud

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.