Lola's Box

Când mă gândesc la Crăciun, gândul îmi zboară spre copilărie şi merele coapte pe care bunica le făcea în soba cu lemne. Poate şi de aceea m-am îndrăgostit de gama Glazed Apple de la The Body Shop.

The Body Shop, cutie-cadou Glazed AppleCând mă gândesc la Crăciun, îmi vin automat în minte momentele din copilărie şi nu pot uita că sunt copii care nu se pot bucura de cadouri. Faptul că The Body Shop s-a asociat cu War Child şi că fiecare cadou cumpărat de noi înseamnă o contribuţie la şcolarizarea copiilor defavorizaţi sunt tot atâtea motive să mă îndrăgostesc de gama Glazed Apple.

The Body Shop, burete Perry The PenguinThe Body Shop, burete Bob The Polar Bear“În zone de conflict, să oferi siguranţă unui copil înseamnă să-l trimiţi din nou la şcoală. Le consolidezi încrederea în ei înşişi, cunoştinţele şi abilităţile şi să le deschizi calea către noi oportunităţi. De aceea ne-am aliat cu The Body Shop pentru acest Crăciun. Cumperi un cadou, ajuţi un copil. Este atât de simplu, dar atât de minunat.

Rob Williams
CEO War Child UK

Şi pentru că vine sezonul cadourilor, şi ofertele The Body Shop sunt tentante în această perioadă:

  • pentru oricare trei produse cumpărate din cele trei game de sezon – Glazed Apple, Frosted Cranberry şi Vanilla Brulée -, cel mai ieftin costă doar 1 (un) leu;
  • la cumpărarea unui Sparkler sau a unei palete din noua colecţie de make-up Winter Trend, cadou un fard de pleoape (nuanţe 125 / 245 / 260 / 360) sau un ruj (140 / 245) din colecţia Colour Crush;

The Body Shop, cadouri pentru Crăciun

  • la cumpărături mai mari de 100 lei, cadou un unt de corp (50 ml) din cele trei game de sezon Glazed Apple, Frosted Cranberry şi Vanilla Brulee.
  • vineri, 28 noiembrie 2014, este BLACK FRIDAY, iar toate produsele sunt reduse cu 25%;
  • din 29 noimebrie, cadourile beneficiază de o reducere de 25%, iar al doilea produs cumpărat din gama Winter Trend are preţul scăzut cu 50%;
  • la cumpărături de peste 190 de lei, primeşti un voucher-cadou în valoare de 50 de lei, care este valabil pentru cumpărături efectuate în ianuarie 2015.

This slideshow requires JavaScript.

Aşa că ce alegi: Glazed Apple, Frosted Cranberry sau Vanilla Brulée?

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “Crăciun cu The Body Shop şi aromă de măr copt

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.