Lola's Box

De două ori pe an, masa din familie ar fi mai săracă fără un… cozonac pufos. Aşa că, dacă nu ştiţi o reţetă cu rezultate magice, Le Grenier à Pain vă propune combinaţii inedite şi surprinzătoare de gusturi.

Ce-ţi imaginezi atunci când te gândeşti la un cozonac pufos? Cu nucă, stafide sau cacao. Sau, de ce nu?, cu o combinaţie de nucă, stafide şi cacao, eventual şi câteva cubuleţe de rahat. Îi şi vezi aburinzi, proaspăt scoşi din cuptor… Însă, dacă ne mai lăsăm cuprinşi de această visare, se poate să ne prindă Paştele fără un cozonac pufos pe masă.

Pentru cei care vor să încerce ceva nou sau să-şi surprindă oaspeţii cu sortimente noi şi delicioase, boulangeria Le Grenier à Pain vine cu reţete speciale. Ce spui de cozonaci cu stafide şi portocală confiată? Sau cu vanilie, portocală confiată şi ghimbir ori cu nucă şi portocală confiată? I-am văzut pe viu, proaspăt scoţi din cuptor, şi pot confirma că sunt însăşi definiţia unui cozonac pufos. Cât despre gust? Sunt… De nu te mai saturi. 🙂

Prin ce se deosebesc cozonacii de la Le Grenier à Pain de semenii lor din alte părţi? Boulageria este recunoscută pentru faptul că foloseşte ingrediente 100% naturale, iar făina este una specială pentru cozonaci. Mai mult, preparatele sunt proaspete şi pregătite în laboratorul fiecărei locaţii, fiind exclusă ideea de congelare. În cazul în care un cozonac pufos este prea mult pentru dieta ta, Le Grenier à Pain a pregătit şi trei sortimente de chec: cu vişine, portocală confiată şi ciocolată neagră.

Idei de cadouri: coşurile Le Grenier à Pain

Dacă vrei să faci un cadou special, Le Grenier à Pain a pregătit şi coşuri de sărbătoare – opt variante adaptate Paştelui. În funcţie de varianta aleasă, pe lângă un cozonac pufos, coşul conţine macarons, meringuete, gem Bon Maman, sos de trufe, dulceaţă de smochine, bloc de Foie Gras, dulceaţă de ceapă de Monbazillac, nuci de macadamia, cutii cu praline, vin franţuzesc sau cea mai fină şampanie.

Am făcut cuiva poftă? Era aproape imposibil la cum arată cozonacii de la Le Grenier à Pain. Ca să nu mai vorbim de gustul lor sublim. Aşa că nu trebuie pierdut timpul. Acum vine ziua de Paşte şi te trezeşti că lipseşte desertul. Adică o felie de cozonac pufos, aromat şi parfumat.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.