Lola's Box

Din dragostea lui Ernest Daltroff pentru colega lui Felicie au luat naştere unele dintre cele mai celebre parfumuri ale casei Caron. Împreună, cei doi au creat Poudre Libre, cea mai fină pudră din lume, a cărei metodă de fabricaţie rămâne un secret şi acum, după aproape nouă decenii.

În armonie cu arta modei, brandul de avangardă a fost deseori inspirat de faptele definitorii ale secolului XX. Caron a avut capacitatea de a se adapta la schimbările semnificative prin care au trecut clienţii săi, rămânând, în acelaşi timp, fidelă principiilor proprii. În 1998, Caron avea să fie preluată de Patrick Alès. Pasiunea pentru trandafiri a fost cea care îl lega pe Patrick de Ernest. În timp ce Daltroff a transpus această iubire pentru trandafiri în compoziţiile sale, Patrick Alès a creat una dintre cele mai frumoase grădini de trandafiri de pe Valea Loirei.

A photo posted by CARON (@caronparisofficiel) on

Parfumul de roze este definitoriu şi pentru pudra Caron. Lansată în 1930, pudra casei pariziene continuă să fie considerată şi în prezent ca fiind cea mai fină din lume. Secretul formulei sale îl reprezintă mineralele pure, fineţea desăvârşită şi parfumul unic făcând-o să fie preferată de vedete şi makeup artişti din întreaga lume.

Pudra compactă Caron era un punct de referinţă pentru femeile copilăriei mele. Fiecare bunică, mătuşă sau mamă îşi dorea ca pe noptiera ei să se regăsească o pudră compactă a brandului francez. Şi eu, copil fiind, nu rezistam tentaţiei de a deschide cutia mică şi elegantă, să mângâi pudra pentru a-i simţi fineţea fabuloasă şi pentru a-i adulmeca mirosul divin de trandafiri.

În forma sa semicompactă, pudra Caron poate fi purtata acum şi în poşetă. Cu o formula bazată pe minerale pure şi o varietate mare de culori, pudra semicompactă este imperceptibilă şi conferă pielii un aspect natural, matifiat, uniform şi radiant. Mai mult, Caron reinventează machiajul prin crearea unor noi tonuri de fard de obraz, concepute special pentru femeia modernă, mereu la modă. Fardul de obraz oferă luminozitate tenului şi reliefează structura feţei, cu un rezultat natural. Indiferent de ocazie, formula pudrata este potrivită pentru toate tipurile sau tonurile de piele.

Indiferent de meridian, oriunde în lume, pudra Caron este cunoscută şi recunoscută pentru calităţile sale deosebite. Este un produs dezirabil, pe care oricare dintre voi vi l-aţi dori. Iar dacă îl vreţi cu ardoare, îl găsiţi în magazinele BEAUTIK Haute Parfumerie sau online.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.