Lola's Box

A venit vara, soare ne răsfaţă tot mai mult (fără să ne “topească”), aşa că trebuie să ne facem timp pentru a merge la plajă. Şi pentru cele care vor să-şi înnoiască garderoba, SevenSins.ro vine cu câteva propuneri cu forme şi imprimeuri inspirate din moda anilor ’50.

Nimic nu poate fi mai plăcut, atunci când mergi la plajă, decât să te bucuri de soare şi de senzaţia de libertatea pe care ţi-o oferă vacanţa. Că sunt din două sau trei piese ori întregi, colecţia 2016 de costume de baie au un obiectiv clar: să pună în evidenţă formele celei care poartă piesa aleasă şi să întoarcă priviri admirative.

Ţi-ai dori culori terne pentru sezonul estival? Cu siguranţă nu. Mai degrabă, atunci când îţi alegi un costum de baie, mizezi pe culori energizante. Noua linie SevenSins.ro s-a inspirat din moda retro în ceea ce priveşte imprimeurile şi formele sutienelor, iar croiala costumelor de baie pune în valoarea linia corpului şi accentuează culoarea pielii.

În timp ce slipul păstrează o linie modernă, formele şi imprimeurile sunt inspirate de moda anilor ’50. Astfel, sutienele vin cu designuri cu buline, dungi, imprimeuri florale sau asocieri cromatice contrastante. Datorită combinaţie între retro şi modern, costumele de baie din acest sezon oferă o notă de mister celor carte le poartă.

Am descoperit colecţia de costume de baie în showroomul SevenSins din Bucureşti (str. Orzari nr. 3), iar unul din lucrurile pe care le-am apreciat a fost modul în care sunt îmbinate designul şi funcţionalitatea. Sutienele cu push-up detaşabil păstrează opţiunile deschise, iar bretelele detaşabile la majoritatea modelelor oferă un bronz uniform, dar şi o susținere fermă atunci când este cazul.

În magazin sau online veţi descoperi şi costume de baie întregi, cu asocieri cromatice elegante. Nuanţele închise de pe abdomen subţiază talia, iar cele deschise de pe cupe scot în evidență bustul. Piesele tip pareo sunt elegante şi ideale pentru plimbările până la plajă şi momentele de relaxare petrecute la terasă.

Acum nu rămâne decât să răsfoiţi colecţia 2016, să vă alegeţi costumul de baie potrivit – sau poate mai multe 🙂 – şi să-l comandaţi. SevenSins vi-l livrează oriunde în ţară.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.