Lola's Box

25 de ani este o vârstă frumoasă oricum ai privi-o. Când vorbeşti de industria cosmetică – una în care concurenţa este mai mult decât acerbă -, să aniversezi 25 de ani de activitate nu este puţin lucru. Iar pentru primul său sfert de veac de la înfiinţarea brandului, Cosmetic Plant aduce pe piaţă trei produse aniversare, bazate pe extracte de flori.

Cosmetic Plant, Susana Laszlo - director generalPentru a-şi sărbători primii 25 de nai de activitate şi pentru a le oferi noi soluţii de îngrijire a pielii, Cosmetic Plant a ales ca cele mai noi produse ale sale să se bazeze pe extracte de narcisă, crin şi floarea pasiunii. “Odată cu această aniversare, ne-am dorit să le arătăm clientelor mulţumirea şi aprecierea noastră că ne sunt alături. Astfel, am creat trei produse deosebite care au la bază exact ingredientele speciale ale business-ului nostru: tradiţia, împlinirea şi pasiunea”, a declarat Susana Laszlo, directorul general Cosmetic Plant.

Narcisa este floarea care transmite ideea de tradiţie a brandului fondat în urmă cu 25 de ani, crinul semnifică împlinirea în ceea ce priveşte calitatea şi aprecierea produselor de către cliente, iar floarea pasiunii este cea care reprezintă pasiunea ce este adăugată în fiecare gamă lansată. Pe lângă semnificaţia fiecărei flori, alegerea s-a bazat şi pe efectele benefice pe care ingredientele active din acestea le au asupra tenului. Extractul de narcisă este hidratant, cel de crin are acţiune antiiritantă şi regenerantă a tenului, iar cel de floarea pasiunii are efect antioxidant şi de calmare a pielii iritate.

Cremă hidratantă de zi cu extract de flori de narcisă

Cosmetic Plant, cremă hidratantă de zi cu extract de flori de narcisăDestinată tenului normal/mixt şi având o structură lejeră, crema se absoarbe uşor, hidratează şi protejează împotriva îmbătrânirii tenului, furnizează energia necesară menţinerii tinereţii pielii şi previne apariţia ridurilor. În plus, extractul din flori de narcisă şi Hydrovitonul au un rol important în menţinerea echilibrului hidric normal al pielii.

Coenzima Q10 protejează împotriva acţiunii radicalilor liberi, stimulează producţia de energie la nivel celular şi încetineşte formarea ridurilor. De asemenea, datorită uleiurilor vegetale de germeni de grâu şi sâmburi de struguri, dar şi vitaminei A, noua cremă conferă proprietăţi emoliente şi ajută la restabilirea elasticităţii pielii.

Cremă antirid de zi cu extract de flori de crin

Cosmetic Plant, cremă antirid de zi cu extract de flori de crinEste bogată în ingrediente regeneratoare şi antirid ce readuc tenului confortul optim. Extractul de flori de crin are acţiune antioxidantă, antiiritantă şi de calmare a pielii uscate. Principiul activ antirid, Matrixyl Synthe’ 6, stimulează sinteza componentelor matricei extracelulare (acid hialuronic, colagen, fibronectină), uniformizează relieful pielii şi reduce suprafaţa acoperită de riduri cu până la 28%.

Uleiurile vegetale din compoziţie – ulei de sâmburi de struguri, ulei de germeni de grâu, ulei de măsline bio – contribuie la protejarea, hrănirea, restructurarea şi îmbunătăţirea gradului de hidratare a pielii. Vitamina E, împreună cu filtrele solare, protejează împotriva efectului nociv al radiaţiilor ce cauzează îmbătrânirea prematură a pielii. Crema este destinată tenului normal/uscat.

Cremă antiaging de zi cu extract de floarea pasiunii

Cosmetic Plant, cremă antiaging de zi cu extract de floarea pasiuniiDestinată tenului normal/uscat, aceasta reface fermitatea tenului, îl protejează împotriva îmbătrânirii premature şi previne apariţia ridurilor, lăsându-l catifelat şi suplu. Extractul de floarea pasiunii are acţiune antioxidantă, precum şi de calmare a pielii iritate. Uleiul de sâmburi de struguri şi uleiul de argan regenerează şi restructurează pielea – datorită vitaminelor A, E, F, B5, crema hidratează, regenerează, intensifică elasticitatea pielii şi stimulează reînnoirea celulară.

Fără parabeni, coloranţi şi parafine, cremele vor fi disponibile în ediţie limitată – doar şase luni – în hypermarketurile Auchan, Cora, DM DrogerieMarkt, dar şi în farmacii şi magazine naturiste – şi, bineînţeles, în magazinul online al companiei.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.