Lola's Box

Că ne place sau nu, greutatea corporală ne mai joacă feste din când în când. Şi dacă nu ţine doar de noi să o controlăm, un ajutor poate veni cu o soluţie 100% naturală precum Libramed de la Fitomagra.

Stilul de viaţă haotic, sedentarismul, pofta crescută de mâncare sau probleme de ordin medical pot fi tot atâtea explicaţii ale unei greutăţi corporale peste cea normală. Iar de aici până la supraponderabilitate sau obezitate este doar un pas peste care, dacă treci, poţi întâmpina diverse alte probleme de sănătate. Iar consecinţele pot fi dintre cele mai grave: cardiopatii, boli cerebrovasculare, osteoarticulare, diabet…

Din acest motiv, specialiştii Aboca – brandul numărul 1 în farmaciile din Italia – a lansat Libramed, o soluţie 100% naturală pentru combaterea supraponderabilităţii şi a obezităţii. În formula sa se regăseşte un complex brevetat – Policaptil Gel Retard -, prin care Libramed controlează vârfurile glicemice. De asemenea, sunt reduse acumularea de grăsimi şi senzaţia de foame, chiar şi în cazul copiilor cu vârsta de peste opt ani.

Prin mecanismul de acţiune, Fitomagra Libramed limitează absorbţia grăsimilor, favorizează tranzitul intestinal şi reglează consistenţa materiilor fecale. În combinaţie cu o dietă variată, cu regim hipocaloric, şi activitate fizică regulată, produsul duce la reducerea greutăţii corporale şi a circumferinţei taliei. Dacă obţinem aceste două efecte, ne putem declara persoane mulţumite, nu? 🙂

Pe lângă complexul de macromolecule polizaharidice, Libramed are şi arome de portocală, măr şi lămâie. Siguranţa şi eficacitatea produsului sunt garantate de teste clinice şi in vitro. Acestea au demonstrat atât lipsa efectelor adverse asupra organismului, cât şi rezultatele asupra controlului masei corporale pe care le generează tratamentul.

Dacă vă interesează, produsul este disponibil în farmacii, dar, aşa cum vă recomand întotdeauna, consultaţi-vă medicul înainte de administrare. Dacă l-aţi încercat şi aţi obţinut rezultatele dorite, nu ezitaţi să le împărtăşiţi.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.