Lola's Box

Are reputaţia unui hotspot, iar de curând Consacré a lansat noua locaţie a boutique-ului de lux, acolo unde pasionaţii de fashion pot admira noile colecţii ale unor branduri de nişă precum Andrea Incontri, Antonio Marras, Andrea Ya’Qov şi Ultràchic.

Cum poţi descrie cel mai simplu un boutique de lux precum Consacré? Creativitate şi originalitate sunt cuvintele-cheie, iar aceste calităţi se regăsesc şi în decorul minimalist, cu tonuri de gri antracit şi negru, în care elementele industriale se îmbină cu cele vintage, dar şi în hainele extravagante de pe stendere.

Consacré, ambianţă 3

Consacré, ambianţă

Pentru un fashion business, aspectul de client service este unul foarte important, iar la Consacré este de excepţie. Clienţii sunt trataţi ca nişte prieteni şi pot sta şi savura un pahar de şampanie sau o cafea în timpul sesiunii de shopping. Şi, dacă au nevoie, pot beneficia şi de consiliere vestimentară.

“Consacré reprezintă o adresă de shopping exclusivistă ce reuneşte nume importante din industria modei. Poate, pentru mulţi, brandurile nu sunt atât de cunoscute ca cele ale unor case celebre, cu care suntem obişnuiţi, dar asta nu înseamnă că nu sunt la fel de valoroase. Piaţa din România cred că începe să devină mai deschisă şi acesta este un semn care îmi spune că există şi un public ce doreşte să iasă din tipare, să fie un trendsetter, care apreciază brandurile de lux, însă nişate.”

Gabriela Arsene, acţionar majoritar

Boutique-ul se adresează unei categorii pentru care moda înseamnă autenticitate, originalitate şi calitate. Brandurile pe care le are în portofoliu sunt unele de nişă, foarte cunoscute la nivel internaţional şi ale căror creaţii sunt preferate în garderobă de orice connaisseur. Iar din sezonul următor este foarte posibil ca în portofoliu să apară şi alte branduri bine cotate pe scena modei.

Consacré, fashionAndrea Incontri

Născut în Mantova, designerul italian Andrea Incontri a studiat arhitectura la Milano, unde şi-a cultivat aptitudinile estetice pentru materii şi forme. CV-ul său este convingător, Andreea fiind, de-a lungul timpului, researcher pentru Première Vision for fabrics, designer pentru Fratelli Rossetti, AI_, ADD, Pontoglio 1883, Samsung, dar şi profesor (Henkel, Wella, L’Oreal, Nivea pentru Milano Politehnica şi Institutul European de Design). După ani de consultanţă, în 2009 îşi lansează propriul brand, axat iniţial pe crearea de accesorii din piele, extinzându-se ulterior în zona de ready-to-wear for women & men. Colecţia SS2016 este un omagiu adus peisajelor tropicale, iar imprimeurile devin emblematice.

Consacré, fashionAntonio Marras

Designerul s-a născut în Alghero (Sardinia) şi a crescut înconjurat de ţesături, în magazinul tatălui său, astfel că a dezvoltat o puternică atracţie pentru lumea modei. Antonio nu a studiat niciodată într-o şcoală de modă, însă originalitatea semnăturii sale stilistice l-a ajutat să se remarce uşor. Timp de opt ani a fost director artistic pentru Kenzo, iar sursa principală de inspiraţie în creaţiile propriului brand o reprezintă Sardinia natală. Colecţia SS2016 abundă în imprimeuri cu motive folclorice, accente aurii, printuri florale şi mozaicuri de material.

Consacré, fashionAndreea Ya’qov

Lansat în 2013, brandul s-a concentrat iniţial pe crearea de hanorace. Ulterior, a devenit apreciat odată cu lansarea binecunoscutei linii de drop crotch pants din ţesături premium, într-o paletă de culori rafinată. Colecţiile, definite ca urbane şi futuriste datorită alegerilor contrastante şi a tratamentelor aplicate, vorbesc despre preferinţele designerului pentru punerea în opoziţie a liniilor şi a culorilor. Ceea ce face ca Andrea Ya’qov să fie un brand atât de iubit este faptul că, printr-o creativitate debordantă, reuşeşte să transforme piese clasice în modele inovatoare.

Consacré, fashionUltràchic

Cunoscut drept un brand cu conţinut artistic şi o puternică identitate, Ultràchic este uşor recognoscibil datorită amprentei unice a printurilor, cât şi a etichetelor roşii, tip sigiliu, regăsite pe cea mai exclusivistă linie a brandului, Limited Editions. În fiecare sezon, o altă temă se transformă în uluitoare printuri pe material high-quality precum mătase, caşmir, lână, bumbac, satin sau voal georgette. Sezonul acesta, Miss Ultràchic porneşte într-o nouă călătorie prin frumoasele sate ale Toscanei, unde descoperă culori vibrante, peisaje idilice şi o bogată istorie.

Nu ştiu cum vi se par brandurile, dar eu aş sta toată ziua la Consacré pentru a proba diferite outfituri. Tatiana, ce zici? 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.