Lola's Box

Când ai un ten mixt spre gras, deseori îţi doreşti ca pielea ta să fie strălucitoare, dar fără luciu. Mizând pe două ingrediente magice, Vichy Idealia este gelul-cremă prin care poţi spune #zeroluciudoarluminozitate.

Pentru minuni în ceea ce priveşte îngrijirea tenului, mereu este nevoie de un ingredient activ deosebit. Pentru noua cremă-gel cu efect de netezire şi iluminare, Vichy Idealia a combinat Kombucha şi Aquakeep pentru o formulă specială destinată tenului mixt spre gras. Prin folosirea noii creme-gel, pielea va avea mai multă luminozitate, un aspect proaspăt şi mat, mai puţini pori vizibili şi se va bucura de hidratare timp de până la 24 de ore.

Vichy Idealia, ambianţă

  • Kombucha, ingredientul multiactiv din Vichy Idealia, este folosit de peste două milenii pentru beneficiile sale medicale. Extras din ceaiul negru, ingredientul are rol antirid, acţionează împotriva cearcănelor şi a tenului tern. În plus, are proprietăţi de netezire şi antiinflamatorii care transformă calitatea pielii.
  • Aquakeep, un polimer compus din 1.000 de microsfere, este capabil să absoarbă de 100 de ori greutatea sa în apă, astfel că reprezintă un rezervor de prospeţime pentru ten. Datorită Aquakeep, crema-gel are o textură de sorbet, prin care pielea devine catifelată şi mată, la care se adaugă şi prospeţime de lungă durată, în timp ce se realizează difuzia apei.
  • Apa termală mineralizantă Vichy fortifică pielea împotriva agresiunilor mediului.

Aşa că, vara aceasta cuvântul de ordine este #justglow – bineînţeles, cu ajutorul cremei-gel Vichy Idealia cu efect de netezire şi iluminare.

Vichy Idealia & ceai negru

Sună bine, nu? Cu siguranţă v-ar plăcea să încercaţi noua cremă-gel, drept pentru care vă lansez provocarea unui concurs simpatic şi fresh, al cărui premiu este un set format din noua Vichy Idealia cu efect de netezire şi iluminare şi un ceai negru. Regulile sunt:

  • LIKE la pagina Lola’s Box;
  • LIKE la pagina Vichy;
  • Share public al articolului;
  • Lasă-mi un comentariu cu linkul de share public şi descrie-mi în trei cuvinte ce înseamnă pentru tine o piele perfectă – nu uita hashtagul #justglow.

Concursul începe astăzi, 19 iunie 2016, şi se încheie miercuri, 22 iunie 2016 (ora 24.00). În funcţie de numărul de înscrieri, tragerea la sorţi se va efectua în maximum 48 de ore. Baftă!

PS: Cele care nu au noroc la concurs, pot primi mostre de testare a cremei-gel dacă se înscriu aici.

UPDATE!!!

Ca urmare a faptului că unele comentarii din Facebook nu au apărut, deşi sunt înregistrate în numărătoare, am rugămintea ca înscrierile la concurs să le faceţi în fereastra de comentarii WordPress. Este o problemă a Facebook pe care nu am cum să o gestionez. Cele care s-au înscris şi nu-şi regăsesc comentariul sunt rugate să se mai înscrie o dată în căsuţa de comentarii WordPress.

Screenshot (1)

Castigator este numarul 2.

Facebook Comments

Related Posts

57 thoughts on “ÎNCHEIAT/Netezire şi iluminare cu Vichy Idealia & CONCURS

    1. Imi cer scuze……..O piele perfecta pentru mine inseamna o piele sanatoasa, hidratata si fara exces de sebum #justglow

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.