Lola's Box

Buclele superbe sunt un deziderat greu de realizat. Cine le are se poate declara o persoană fericită, dar care nu trebuie invidiată pentru că zulufii nu sunt uşor de întreţinut şi necesită o atenţie deosebită. Misiunea pare mai simplă datorită gamei Style For You de la Alfaparf Cosmetics şi în special gelului amplificator de bucle S4U Twist’R.

S4U, gamă completăSursa de inspiraţie a gamei S4U o reprezintă tendinţele străzii din capitala mondială a modei, Milano. Acestea sunt transpuse într-un stil contemporan, avangardist şi metropolitan, cu ajutorul căruia se creează şi se reinventează un infinit de alternative, întotdeauna actuale şi în tendinţe. Şi, ce este mai important, produsele sunt dedicate clientelor tinere, dinamice şi cosmopolite.

Când a fost dezvoltată gama S4U, principiul de bază a fost combinarea texturilor pentru a crea formule exclusiviste care să îndeplinească cerinţele clienţilor. Tehnologia inovatoare care este utilizată include răşini şi filtre UV substituibile, motiv pentru care produsele Style For You (S4U) reprezintă alegerea a mii de stilişti de pe întreg mapamondul.

gel amplificator de bucle S4U Twist'RDar să vorbim mai mult despre Twist’R. Gelul amplificator de bucle este destinat părului creţ şi ondulat – produsul amplifică, defineşte, controlează şi separă buclele, oferind podoabei capilare şi un efect antistatic absolut remarcabil. Definiţie maximă cu control mediu – gel amplificator de bucle S4U Twist'Rcam aşa am putea concluziona pe scurt modul în care acţionează gelul Twist’R.

Cum îl folosim? Se utilizează 1-2 doze şi apoi se aplică pe păr, în mod egal, cu ajutorul unui pieptene cu dinţi rari. Uscarea se face fie cu ajutorul unui difuzor, fie în mod natural, folosindu-se degetele pentru definirea buclelor.

Dacă sunteţi interesate de gelul amplificator de bucle S4U Twist’R, produsul poate fi achiziţionat din saloanele de coafură. Multe dintre cititoarele Lola’s Box au părut ondulat, aşa că o norocoasă se poate bucura de beneficiile produsului. Regulile sunt simple:

LIKE paginii Lola’s Box;
LIKE pagini Alfaparf România;
SHARE public al acestei postări.

Concursul se va încheia marţi, 29 iulie, la ora 24.00. Mult succes!

a Rafflecopter giveaway

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “CONCURS: Style For You (S4U) de la Alfaparf

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.