Lola's Box

Unii nu vor să consume zahăr, alţii nu au voie. Şi unii, şi alţii simt nevoia unei băuturi îndulcite, a unei prăjituri, aşa că au nevoie de un substitut. De preferat să fie natural. Iar pentru aceasta există Green Sugar.

De la aflarea neplăcutei veşti, nu am ascuns că sufăr de diabet, cu toate consecinţele pe care le atrage. Printre acestea şi “adio, dulciuri”. Cu toate acestea, organismul are nevoie de ceva dulce, dar fără zahăr pentru că glicemia sare în aer. Am încercat un îndulcitor pe bază de ştevia, dar gustul uşor amărui nu mă mulţumea pe deplin. Şi pentru că cineva acolo sus mă iubeşte, m-am întâlnit cu Green Sugar.

Cine a auzit de Green Sugar să ridice mâna. Dacă nu ai auzit despre ei, îţi dezvăluit că este singurul îndulcitor 100% natural de pe piaţă, cu gust stabilizat, non-caloric, din doar două ingrediente: extract pur de ştevia rebaudiană şi eriritol. Îndulceşte similar zahărului, dar fără a schimba gustul alimentelor cu care este combinat.

Pe lângă faptul că acum îmi pot îndulci ceaiul, cu Green Sugar am putut face şi prăjituri pentru mine. Nu aş fi crezut că o reţetă de cheesecake poate ieşi atât de bine fără zahăr, dar iată că m-am înşelat. A fost delicioasă, iar cei care au gustat din prăjitură nu şi-au dat seama că nu conţine zahăr. Şi delicioasă, şi mai sănătoasă.

Şi dacă îndulcitorul îmi era cunoscut de ceva vreme, începutul acestui an a mai adus ceva nou de la Green Sugar: prima gamă de cereale fără zahăr. 100% naturale, produsele sunt şi 100% româneşti, fiind fabricate cu materii prime de la producători români. Deci un motiv în plus să le consumăm cu drag. Ce poate fi mai bun la mic dejun dacă nu o porţie de cereale sau müsli cu lapte sau iaurt? Energie pentru alergătura de peste zi. Iar gustarea din timpul zilei poate fi formată din batoane cu cereale sau müsli – bineînţeles că sunt îndulcite cu Green Sugar.

Pentru cei/cele cărora v-am stârnit interesul, iată ce puteţi savura din noua gamă de cereale Green Sugar:

  • Fulgi de porumb – fără zahăr adăugat, din faină de porumb, îndulcite natural cu Green Sugar;
  • Sferik – fără zahăr adăugat, din faină neagră de grâu, faină de porumb şi cacao cu conţinut redus de grăsime, îndulcite natural cu Green Sugar;

  • Musli – fără zahăr adăugat, cu fulgi de ovăz, faină neagră de grâu, cuburi de mere, fulgi de porumb, ghimbir, scorţişoară, îndulcite natural cu Green Sugar;
  • Batoane musli cu ciocolată – fără zahăr adăugat, din faină neagră de grâu, tărâţe de grâu şi cacao cu conţinut redus de grăsime, îndulcite natural cu Green Sugar;
  • Batoane musli cu lapte – fără zahăr adăugat, din faină neagră de grâu, tărâţe de grâu, extract de cătină şi stafide, îndulcite natural cu Green Sugar.

Şi pentru că vreau ca şi unul dintre cititorii mei să încerce noua gamă de cereale Green Sugar, am plănuit un concurs împreună cu Laboratoarele Remedia. Premiul constă dintr-un pachet format din fulgi de porumb (1 cutie), Sferik (1 cutie), baton müsli cu ciocolată (1 bucată) şi baton müsli cu lapte (1 bucată). Regulile concursului sunt:

  1. LIKE paginilor Lola’s Box şi Green Sugar;
  2. SHARE public al articolului;
  3. COMENTARIU cu linkul de share public.

Concursul începe astăzi, 12 martie, şi se încheie miercuri, 15 martie, la ora 24.00. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, dintre înscrierile valide, prin random.org. Mult succes!

LATER EDIT: După validarea înscrierilor, tragerea la sorţi efectuată cu platforma random.org a desemnat câştigător numărul 23 (rezultatul tragerii la sorţi îl puteţi vedea aici). O rog pe câştigătoare să-mi lase un mesaj privat (pe pagina de Facebook) cu datele complete pentru expediţie (nume, adresă şi telefon).

Facebook Comments

Related Posts

25 thoughts on “CONCURS dulce, fără zahăr: cerealele naturale Green Sugar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.