Lola's Box

Dacă tot suntem la început de an, ce ai spune de un look nou? Ceva care să-ţi revoluţioneze imaginea şi care să-i facă pe cei apropiaţi să exclame “wow”. Aşadar, împreună cu ELGON România am pregătit un concurs pentru una din cititoarele Lola’s Box.

Originar din Italia, ELGON deţine o gamă variată de produse pentru haircare, fiecare dintre acestea având misiunea de a îndeplini dorinţele şi nevoile clienţilor pentru îngrijirea părului. Ca o întruchipare perfectă a sloganului “Color and poetry”, compania se mândreşte cu LUMINOIL, cea mai nouă vedetă a brandului din Peninsulă, un produs revoluţionar, unic în lume. Pentru cine se confruntă cu un păr degradat, aspru, cu vârfuri casante, un tratament cu LUMINOIL face adevărate minuni în doar câteva minute – podoaba capilară îşi recapătă strălucirea, aspectul mătăsos, plăcut la atingere, iar părul nu se îngraşă.

ELGON LUMINOILDestinate utilizării în saloanele de specialitate, nuanţele din colecţia NUDE BLONDE au fost vedetele sezonului estival trecut. Şi chiar dacă tendinţele sunt în continuă schimbare, nuanţele pot fi utilizate în continuare – fie individual, fie în diferite combinaţii pentru obţinerea unor culori unice. În fond, talentul şi creativitatea stiliştilor care lucrează cu produse ELGON trebuie să îndeplinească doleanţele clientelor.

Dar ce faci dacă îţi doreşti păstrarea culorii un timp îndelungat sau reîmprospătarea nuanţei? Pentru aceasta, ELGON a lansat produse cu pigmenţi lichizi I LIGHT şi tratamente nuanţatoare I CARE. Iar Alexandra Dinu, care trebuie să fie mereu strălucitoare în lumina reflectoarelor – deh, din “riscurile” carierei de actriţă 🙂 -, este imaginea ELGON România. Ce altă dovadă îţi mai trebuie în privinţa calităţii produselor brandului italian?

Alexandra Dinu, ElgonAcum că ştii povestea (pe scurt) a produselor ELGON… Cum îţi sună o vizită la coafor? Să fii vopsită, părul să-ţi fie supus unui tratament şi apoi coafat de către specialiştii ELGON. Totul la Bucureşti, în centrul tehnic al companiei. Iată ce conţine lista “TO DO”:

  • LIKE paginilor Lola’s Box şi ELGON România;
  • Share public al acestui articol;
  • Linkul de share public mi-l laşi într-un comentariu la acest articol.

Concursul începe astăzi, 14 ianuarie, la ora 17.00 şi se încheie joi, 21 ianuarie, la ora 24.00. Desemnarea câştigătoarei se face prin tragere la sorţi, cu ajutorul platformei random.org.

SUCCES!

ELGON I LIGHT

LATER EDIT: Vă mulţumesc tuturor pentru participare! După validarea înscrierilor, tragerea la sorţi a desemnat câştigător numărul 11, Raluca Buzoianu. Felicitări! O rog pe câştigătoare să mă contacteze, printr-un mesaj privat, pe pagina de Facebook pentru a stabili detaliile.
Rezultatul tragerii la sorţi îl puteţi vedea aici: http://bit.ly/1NoGzWu.

Facebook Comments

Related Posts

30 thoughts on “ÎNCHEIAT/Concurs: câştigă o schimbare de look cu ELGON

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.