Lola's Box

Era ceva vreme de când mă bătea gândul să-mi scot “culorile” din păr. Aşa că, atunci când Ana Tătucu a anunţat că are o cutie Colour B4 de dat, am reacţionat imediat. 🙂

Colour B4, cutieÎn păr aveam roşcat… Mult roşcat şi în diferite nuanţe, dacă te uitai în soare parcă aveam un mic papagal pe cap. Aşa că, după ce l-am primit, l-am şi pus la treabă în week-endul următor.

Pachetul Colour B4 conţine trei recipiente numerotate – A / Activator; B / Remover; C / Buffer treatment –, mănuşi şi instrucţiuni. Întâi am citit informaţiile din cutie, pentru că întotdeauna aceste este primul lucru pe care îl fac când încerc un produs nou. Şi, conform indicaţiilor, m-am spălat pe cap pentru că, înainte de aplicarea Colour B4, părul trebuie să fie curat.

Colour B4, pachet completPrima etapă este realizarea unui amestec între activator şi remover, combinaţie care se agită timp de 30 de secunde pentru ca produsul rezultat să se omogenizeze bine. Removerul are o culoare albastru deschis şi un miros parfumat plăcut. Însă activatorul, care este un gel incolor, este teribil. Cum spune o cunoştinţă de-a mea, îţi mută nasul din loc. Dar “baba suferă la frumuseţe”. 🙂

Ceea ce a rezultat din amestecarea celor două produse a fost o pastă cremoasă, care a fost foarte uşor de aplicat. De altfel, nici nu ar fi greu când ai aplicatorul la îndemână şi am acordat mare atenţie pentru a fi sigură că nu rămân şuviţe neacoperite, de pe care să nu se îndepărteze culoarea. Ceea ce rămăsese în recipient, am aplicat în palme şi am masat bine părul. Trebuie acordată o grijă acestui aspect pentru că nu se vede decât un păr care dă impresia că a fost udat.

Colour B4, Activator+Remover+BufferCu cât culoarea ce trebuie îndepărtată este mai închisă, cu atât este mai mare intervalul de timp cât trebuie lăsată Colour B4 să acţioneze – maximum este 60 de minute. La ceea ce aveam eu pe păr, am optat pentru 40 de minute, după care a început spectacolul clătirii. Timp de cinci minute am spălat bine părul, apoi am şamponat cu Buffer, pe care l-am lăsat să acţioneze un minut, după care am clătit din nou alte cinci minute. (Pentru că este o etapă extrem de importantă, vă recomand să folosiţi un cronometru.) O nouă şamponare, clătire un minut (ca la un şampon normal), masca de păr reparatoare L’Oreal Paris pe care o folosesc în mod obişnuit, încă o clătire, apoi am şters părul cu prosopul şi… Gata!

La final pot să spun că am reuşit destul de bine să scot roşcatul de pe părul meu. Chiar nesperat de bine.

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Colour B4, «adio curcubeu» în păr

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.