Lola's Box

Când avem de mers la un eveniment sau pentru timpul nostru liber, avem de făcut două opţiuni: ţinuta şi lacul de unghii pe care le purtăm. Iar pentru sezonul primăvară-vară 2015, CND vine cu două colecţii care scot în evidenţă personalitatea feminină: FLORA & FAUNA şi GARDEN MUSE.

This slideshow requires JavaScript.

CND este brandul care ne face să ne gândim la trei lucruri: nail design, fashion şi beauty. Considerat cel mai inovator brand dedicat unghiilor, CND a lansat două colecţii pentru sezonul primăvară-vară care sunt inspirate de natură şi feminitate. Noiile creaţii sunt disponibile în variante Shellac, care oferă peste 14 zile de unghii perfecte, sau Vinylux, pentru cele dintre noi care doresc versatilitate şi nuanţe noi în fiecare săptămână.

Natura, care are darul de a ne surprinde continuu – luxuriantă, vulcanică, plină de farmec, ucigătoare -, a fost sursa de inspiraţie a celor două colecţii. Astfel, lacurile de unghii se potrivesc oricărei tipologicii feminine: sofisticate, provocatoare, visătoare, dar şi celor înclinate spre meditare şi puritate.

GARDEN MUSE – sofisticată, provocatoare, visătoare
CND, GARDEN MUSE, Vinylux
Când rosteşti numele colecţiei GARDEN MUSE, gândul te şi duce la grădina amintirilor, plină de culoare. O ispită din trecut cu accente în prezent, cu culori îndrăzneţe ce inspiră pasiune intensă. Cele şase nuanţe captează cu delicateţe frumuseţea şi puterea unei femei, iar colecţia cuprinde şi cinci aditivi în ediţie limitată şi opt lookuri create special ca inspiraţie pentru femeia Garden Muse.

FLORA & FAUNA – meditaţie, puritate, serenitate
CND, FLORA & FAUNA, VinyluxInspirată din simplitatea şi nobleţea naturii pure, încă neatinsă, dar şi de un moment de meditaţie, în briza dimineţii, când totul este în tăcere şi natura respiră cu tine. În colecţie regăsim pasteluri, nuanţe nude, motive simple, texturi mate – pe scurt, patru nuanţe, cinci aditivi în ediţie limitată şi opt lookuri pentru momentele de simplitate şi eleganţă.

Şi pentru că este recunoscut pentru spiritul său inovator, CND a ales ca evenimentul de prezentare să aibă loc în showroomul Nissa, o opţiune deloc întâmplătoare. Colecţia REFRESH by NISSA pentru sezonul primăvară-vară 2015 cuprinde ţinute care inspiră feminitate, romanţă, modern, contemporan, clasic & chic.

This slideshow requires JavaScript.

Printurile sunt inspirate din natura în cea mai frumoasă formă a ei – păduri tropicale, câmpuri de maci şi trandafiri, libelule şi fluturi, toate acestea combinate cu forme geometrice şi printuri grafice. Nissa a aşezat aceste printuri pe cele mai comode materiale din fibre naturale cu mătase, bumbac, in sau vâscoză.

Acum nu rămâne decât să alegem: FLORA & FAUNA sau GARDEN MUSE.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Colecţii primăvară-vară: FLORA & FAUNA şi GARDEN MUSE by CND

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.