Lola's Box

De astăzi mai avem fix 24 de zile până când Moşu’ va lăsa sacul cu cadouri sub brad. Va fi momentul în care vom simţi aromă de merişoare, măr copt, vanilie şi ceai parfumat. Pentru că toate acestea se regăsesc în colecţiile sale de Crăciun, astăzi intrăm în universul The Body Shop.

Încă din vară, Reggie, maimuţa aflată în căutarea jumătăţii, a devenit vedeta colecţiilor The Body Shop. Acum, de Crăciun, Reggie va fi întruchipat de un burete, gata să ne ofere momente de răsfăţ. Acelaşi personaj va avea şi motive de sărbătoare – bine, pe lângă venirea lui Moş Crăciun. Brandul britanic aniversează 40 de ani de când militează împotriva testării pe animale, astfel că vâscul şi celelalte tradiţii sunt precedate de “the wildest party of the year”.

The Body Shop Frosted Berries goddie bag

Pierderea habitatului a făcut dificilă găsirea unei partenere pentru Reggie şi alte animale izolate asemenea lui. Din acest motiv, The Body Shop lansează, de Crăciun, proiectul “Bio-Bridges”pentru protecţia speciilor ameninţate cu dispariţia din Vietnam, dar şi Indonezia sau Malaysia. FYI: Bio-Bridge este un coridor natural ce reconectează habitate izolate şi permit animalelor pe cale de dispariţie (tigrii, leoparzi, elefanţi şi urangutani) să-şi cunoască perechea.

Aşa că, mai jos vă prezint colecţiile cu arome de Crăciun de la The Body Shop. Nu numai că sunt spectaculoase, colorate şi parfumate, dar fiecare cadou selectat pe care îl cumperi va contribui la protejarea lui Reggie şi a prietenilor săi. În plus, vei restaura un metru pătrat de pădure tropicală. Aşadar…

The Body Shop Frosted Berries

Colecţia Frosted Berries

Cu merişoare din America de Nord

Irezistibil de “juicy”, această reţetă de iarnă – bună de pus pe Instagram – stârneşte simţurile. Notele fresh de merişor, afine şi zmeura sunt echilibrate cu flori albe, praline cremoase şi vanilie dulce, iar rezultatul este un minunat mix de fructe de pădure.

The Body Shop Vanilla Chai

Colecţia Vanilla Chai

Cu vanilie aleasă manual din Madagascar

Cald şi îmbietor, acest parfum intens învăluie simţurile. Vanilia este condimentată cu note de scorţişoară caldă, cardamom şi îndulcită cu zahăr brun pentru o aromă pe care pielea ta o va adora.

The Body Shop Spiced Apple

Colecţia Spiced Apple

Cu ulei presat la rece din seminţe de măr din Alpi

Festivă în esenţa, această aromă de-ţi lasă gura apă captează perfect sezonul răsfăţului. Aroma merelor coapte este încălzită cu note de scorţişoară. Apoi este împrospătată cu portocală şi flori albe pentru un delicios amestec parfumat pe care îl vei alege de fiecare dată.

The Body Shop Frosted Berries & Vanilla Chai

Fiecare dintre cele trei colecţii speciale The Body Shop include: unt de corp – 65,00 lei (200 ml) / 27,00 lei (50 ml); gel de duş – 35,00 lei (250 ml); gomaj de corp – 98,00 lei (250 ml); loţiune-gel de corp – 53,00 lei (250 ml); spray pentru corp – 98,00 lei (100 ml); spumă de baie – 58,00 lei (300 ml); cremă de mâini – 27,00 lei (30 ml); balsam de buze – 33,00 lei (20 ml); ulei odorizant – 28,00 lei (10 ml); lumânare parfumată – 98,00 lei (200 g).

Care este preferata ta: Frosted Berries, Vanilla Chai sau Spiced Apple?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.