Lola's Box

Nu cred că există femeie pentru care pantofii să nu fie o şi să poată spune “nu” când are ocazia de a-şi completa colecţia personală. Dacă vezi colecţia toamnă-iarnă 2014 de la IL PASSO, refuzul devine imposibil.

IL PASSO, colecţie toamnă-iarnă 2014Aproape că nici nu contează pentru ce-ţi doreşti pantofii, pentru că noua colecţie îţi propune cele mai diverse încălţări: sandale, pantofi, botine, cizme, cu toc înalt, mediu sau mic, din piele sau piele întoarsă.

IL PASSO, colecţie toamnă-iarnă 2014Din punct de vedere coloristic, nuanţele sunt în ton cu ceea ce găsim în cromatica sfârşitului de an: maro, negru, gri, auriu, argintiu, vişiniu. Ca design, IL PASSO vine cu o ofertă extrem de variată, astfel că, indiferent de preferinţele personale, este greu de crezut că nu vei găsi un model de care să te îndrăgosteşti.

IL PASSO, colecţie toamnă-iarnă 2014Dintre toate modelele văzute, pantofii care mi-au plăcut cel mai mult au fost o pereche de culoare neagră, cu toc înalt, din piele întoarsă. I-am probat şi îmi veneau ca turnaţi. Copilul din mine a închis ochii pentru o clipă şi a rostit în gând: “Dragă Moş Crăciun…”. Acum să văd dacă Moşu’ va considera că am fost cuminte anul acesta. 🙂

IL PASSO, colecţie toamnă-iarnă 2014Şi dacă nu eşti suficient de convinsă că trebuie să-ţi extinzi colecţia, aminteşte-ţi ce spunea Marilyn Monroe: “Give a girl the right shoes, and she can conquer the world”.

credit foto: Facebook

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Colecţia IL PASSO toamnă-iarnă 2014. Dragă Moş Crăciun…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.