Lola's Box

Chiar dacă nu pare, gamele de îngrijire personală pentru bărbaţi se dezvoltă într-un ritm spectaculos. Pentru domnii care preferă să folosească o colecţie integrală de la acelaşi brand, Amway a lansat HYMM.

Bărbieritul şi rutina zilnică de îngrijire trebuie să fie o experienţă deosebită. Pentru aceasta, fiecare bărbat are nevoie de produse ale căror formule să fie testate dermatologic, motiv pentru care noua colecţia HYMM are în compoziţie ingrediente botanice. Astfel, conform specialiştilor Amway, îngrijirea cotidiană a feţei şi corpului reprezintă un ritual reconfortant, în timp ce bărbieritul este plăcut şi eficient.

Amway Hymm for men, ambianţă

Domnilor, aşa este că nu vă place ca pielea să fie aspră şi iritată după bărbierit? Ei bine, noua gamă mizează pe ingrediente precum aloe vera, muşeţel, vitamine E. În plus, fiecare produs destinat îngrijirii conţine şi un ingredient special, datorită căruia este eficient şi unic:

  • gel de bărbierit – extract din seminţe de fenicul / calmează pielea;
  • şampon 2 în 1 pentru păr şi corp – extract din mentă acvatică şi minerale marine / asigură îngrijire completă şi parfum proaspăt;
  • deodorant roll-on – extract din frunze de salvie / combate mirosurile neplăcute şi are efect antimicrobian.

Cu arome proaspete, parfumurile conţin note de vârf precum bergamotă, lămâie, măr, clementină, grepfrut, acorduri de ceai, notele de mijloc sunt date de iasomie, tonuri acvatice, lăcrămioare, iar cele de bază se datorează lemnului de cedru, moscului şi chihlimbarului.

Amway Hymm for men, gel de bărbierit & after shave balsamGel de bărbierit HYMM

Datorită texturii translucide, gelul de bărbierit este ideal pentru a obţine un bărbierit impecabil sau o barbă cu un contur perfect. La bază se află extractul din seminţe de fenicul, care conţine numeroase uleiuri esenţiale cu efect de calmare a pielii. Formula include agenţi de umectare, ce înmoaie firele de păr, pentru un bărbierit mai uşor. Preţ: 43,20 lei (150 ml).

Loţiune după ras HYMM

Calmantă şi cu parfum proaspăt, transformă bărbieritul de dimineaţă într-un ritual extrem de plăcut. Formula specială cu extract de aloe vera, vitamina E şi alantoină calmează şi hidratează tenul. Formula nu conţine ingrediente grele sau uleioase, se absoarbe rapid şi nu creează senzaţia de ten gras. Preţ: 68,65 lei (100 ml).

Amway Hymm for men, aparat de ras & lame de rezervăAparat de ras HYMM, cu cinci lame

De înaltă calitate, aparatul cu cinci lame se adaptează oricărui contur al feţei, este uşor de manevrat datorită mânerului din cauciuc şi asigură un bărbierit precis. Butonul funcţional permite schimbarea rapidă a lamelor, iar componenta specială de tuns perciunii, barbişonul şi zona de sub nas conţine o grilă pentru un plus de siguranţă în timpul bărbieritului. Este dotat cu o bandă lubrifiantă impregnată cu vitamina E şi aloe vera – facilitează alunecarea lamei pe piele. Preţ: 65,70 lei. Lame de rezervă HYMM – 54,77 lei (set 4 bucăţi).

Amway Hymm for men, şampon 2 în 1 & deo roll-onŞampon HYMM 2 în 1 pentru păr şi corp

Curăţă impecabil şi, în acelaşi timp, oferă o stare generală de bine. Formula conţine extract din mentă acvatică şi minerale marine cu efect de curăţare a corpului şi a părului, lăsând un parfum plăcut pe piele şi un aspect sănătos şi îngrijit al părului. Preţ: 33,93 lei (250 ml).

Deodorant roll-on HYMM

Formula conţine extract din frunze de salvie, cunoscută pentru proprietăţile de combatere a mirosurilor neplăcute datorită efectului antimicrobian. Deodorantul se aplică şi se usucă rapid, fără a lăsa urme albe sau galbene pe îmbrăcăminte, nu conţine săruri de aluminiu, lăsând epiderma să respire în mod natural. Preţ: 44,85 lei (100 ml).

Doamnelor… Dacă persoana iubită preferă set complet, acum ştiţi ce să-i oferiţi cadou!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.