Lola's Box

Sucurile naturale sunt extrem de benefice pentru un stil de viaţă sănătos. Dar, dacă vrem ca acest aport de vitamine şi minerale să aibă efectul scontat, cel mai bine este să consumăm sucuri presate la rece, aşa cum ne propune Cold Pressed Juicery.

Câţi dintre noi respectăm cu sfinţenie porţia zilnică recomandată de fructe şi legume? Dacă suntem sinceri cu noi, sigur nu prea mulţi. Pe de altă parte, atunci când profităm de fructele şi legumele pe care le avem în jurul nostru şi le consumăm ca atare, constatăm o schimbare în bine a organismului nostru. Ei bine, toate acestea, precum şi experienţa personală au fost cele care au făcut-o pe Amra Makarevic să lanseze, în 2015, Cold Pressed Juicery.

Cold Pressed Juicery, sucuri

Ce înseamnă businessul ei? Pe scurt, sucuri naturale realizate din fructe şi legume presate la rece şi nimic în plus. “Beneficiile sucurilor naturale presate la rece le-am descoperit în perioada în care locuiam în Australia. Din cauza programului încărcat, mă confruntam cu oboseală, indigestie şi fluctuaţie de greutate, aşa că am căutat o soluţie. În cazul meu, sucurile 100% raw au avut efecte spectaculoase asupra sănătăţii. Aşa că am decis să împărtăşesc beneficiile cu cât mai multe persoane, iar astfel a apărut Cold Pressed Juicery”, dezvăluie Amra Makarevic ce a stat la baza fondării acestui business.

Cold Pressed Juicery, suc lămâie & măr & ghimbir

Fiind 100% raw, naturale şi nepasteurizate, produsele Cold Pressed Juicery au un termen de valabilitate redus, de maximum 3-4 zile. Pentru obţinerea sucurilor, este folosită o presă hidraulică de ultimă generaţie care aplică o presiune foarte mare asupra legumelor şi fructelor mărunţite în prealabil. Astfel, cu o oxidare minimă şi fără căldură, sunt extrase sucuri naturale delicioase, în forma lor pură, bogate în vitamine, minerale şi enzime.

Cold Pressed Juicery, suc morcov & portocală & ghimbir

Probabil vă veţi pune întrebare “şi ce fundament ştiinţific au?”. “Muncim constant la educaţia şi la reţetele noastre. Colaborăm cu nutriţionişti şi cu specialişti în sănătate, care ne ajută să ne îmbunătăţim produsele. Totul se poate face cu paşi mici. Dacă bei un suc pe zi, deşi pare o schimbare foarte mică, înseamnă, de fapt, foarte mult”, îşi continuă Amra povestea despre proiectul de suflet.

Cold Pressed JuiceryŞi pentru că fructele şi legumele înseamnă gusturi şi culori – dintre cele mai variate -, codificarea produselor Cold Pressed Juicery se face tot după… culori. Explicaţia vine din faptul că o persoană trebuie să consume un curcubeu de fructe şi legume în fiecare zi. Aşa că în portofoliu găsim sucuri green, red, orange, smoothie-uri green şi milks, smoothie-uri din lapte de migdale sau cafea (Cold Brewed Coffee) sau programe personalizate de cleanse. Şi în premieră pentru România, Cold Pressed Juicery aduce sticla de 380 ml, potrivită pentru un consum optim de suc natural presat la rece.

UNDE SE GĂSESC: se pot achiziţiona fie online, fie din magazinele BeNat Victoriei şi BeNat Piaţa Alba Iulia, Columbus Café & Co, Hotpod Yoga, Market Nord din Bucureşti.

Cold Pressed Juicery, Amra MakarevicÎn loc de epilog

Amra Makarevic, fondatoarea Cold Pressed Juicery, s-a născut în Bosnia, iar în timpul războiului s-a mutat în Australia. A făcut facultatea la Sydney, pentru ca în 2009 să revină în Europa, la Londra. Într-una dintre cele mai cosmopolite metropole l-a întâlnit pe viitorul ei soţ, un român, astfel că a decis să se mute în Bucureşti.

Problemele de sănătate au fost cele care i-au impus revenirea la stilul de viaţă din Australia, astfel că a pus bazele Cold Pressed Juicery, o companie care produce sucuri naturale, presate la rece, nepasteurizate şi 100% raw. Misiunea CPJ: creşterea nivelului de conştientizare a importanţei unei nutriţii sănătoase prin programe de cleanse, superfoods, fructe şi legume proaspete transformate în sucuri naturale.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Cold Pressed Juicery, povestea sucurilor naturale presate la rece

  1. Mie-mi plac foarte mult, țin minte că-n Germania așteptam ziua (o și știam) când se ieftineau la Rewe

    1. Eu, iti spun sincer nu am apucat decat sa gust dintr-o sticla cand am primit 4, bebe le-a executat rapid. Daca tot le-am lasat pe hol ca ma grabeam sa plec..Peste doua ore cand m-am intors era pe fundul unei sticle o ramasita de suc pe care mi-a oferit-o generos :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.