Lola's Box

La început de an, ne pregătim rezoluţii, planuri, vise, speranţe. Dar, fără energia necesară, este greu să punem în aplicare ceea ce ne-am propus. Aşa că, dacă vrem un boost de energie, Life Care ne-a pregătit un cocktail de sucuri bio. Şapte dintr-o lovitură şi suntem precum croitoraşul cel viteaz.

Luna decembrie este una a festinurilor culinare, mai mult decât în orice altă perioadă a anului. Şi povestea continuă şi la început de ianuarie, pentru că sezonul sărbătorilor se încheie tocmai la Sfântul Ion. 😊 Aşa că este nevoie de o purificare a organismului, cu o detoxifiere care să readucă “motorul” la turaţie maximă. Dar parcă îi trebuie şi un boost de energie.

Aşa că, pentru cine caută un imbold extern, Life Care a pregătit produse special concepute pentru revitalizare. Conţin doar ingrediente BIO, sunt suplimente alimentare şi poartă garanţia unor produse 100% naturale. So… Let’s talk about Life Impulse Super Energy, o reţetă unică din fructe şi plante revitalizante.

Energizează-te cu fructe!

Consumul de fructe, sub orice formă, te ajută să-ţi redobândeşti vitalitatea. Pe lângă faptul că îţi oferă un plus de energie, conţin şi mulţi nutrienţi benefici în această perioadă rece a anului. Teoria ca teoria, dar practica… Nu, nu ne “omoară” pentru că Life Care ne propune o variantă mult mai eficientă a consumului efectiv de fructe: un cocktail de şapte sucuri BIO. Produs după o reţetă unică, cocktailul are ca scop reglarea metabolismului prin conţinutul ridicat de fibre şi vitamine.

  • Fructele de goji sunt bogate în vitamina C şi fibre, au conţinut redus de calorii, aşa că sunt perfecte pentru curele de slăbire. În plus, sunt o sursă bună de vitamina A şi proteine.
  • Mangostanul este plin de antioxidanţi, redus în calorii, dar bogat în vitamina C; ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare, este antiinflamator şi energizant.
  • Noni normalizează tensiunea arterială, întăreşte sistemul imunitar, reglează colesterolul, are calităţi antibiotice şi combate anemia.
  • Fructul acai are o mare putere antioxidantă – de 35 de ori mai puternic decât portocalele şi de 10 ori faţă de mere, mure, zmeură şi cireşe.
  • Fructele de Maqui împiedică oxidarea colesterolului în organism; astfel pot preveni bolile cardiovasculare, contribuind la diminuarea procesului inflamator din organism.
  • Cactusul de Nopal este eficient în stabilizarea şi reglarea nivelului de zahar din sânge, creşte nivelul de energie şi îmbunătăţeşte starea de spirit.
  • Aloe Vera este bogată în substanţe puternice, cu efecte antioxidante, antiîmbătrânire, anticancerigene, substanţe care intervin în menţinerea sănătăţii şi vivacităţii.

Cocktailul de sucuri bio Life Impulse Super Energy este uşor de administrat. Doza recomandată este de două linguriţe pe zi, dimineaţa, pe stomacul gol. Produsul este vegan – ştiu că unii se vor bucura de acesta lucru – si nu este testat pe animale.

Ai grijă să nu uiţi de gustări

Vizitele dese înseamnă şi nenumărate gustări luate la ore care mai de care mai diverse. Şi multe dulciuri. 😊 Şi totuşi nu trebuie să renunţi la ele, ci doar să le înlocuieşti cu o variantă mult mai sănătoasă şi mai săţioasă. Batoanele Eco de cereale vin în trei variante delicioase: ciocolată, curmale şi sirop de arţar sau fructe. Îţi oferă energia necesară pentru întreaga zi şi te alimentează cu o sursă bogată de vitamine. Sunt excelente pentru gustările la birou sau chiar dimineaţa când eşti în întârziere.

Aşadar, ştii ce trebuie să faci pentru un boost de energie. Şapte sucuri bio, un baton eco şi poţi juca în… Wonderwoman.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.