Lola's Box

În orice situaţie, un buchet de flori va impresiona persoana căreia îi este adresat. Dar ce faci când nu ai cum să-l livrezi chiar tu? Simplu: apelezi la Florăria Mobilă.

Florăria MobilăFiecare dintre noi a trecut măcar o dată prin următorul scenariu: cu grijile de peste zi, de acasă sau de la serviciu, am uitat că este ziua cuiva drag. Şi pentru că totuşi nu am dorit să ne şifonăm imaginea, am decis să-i trimitem un buchet de flori. Ideea este bună, dar… Cine ajunge la florărie, cine îl livrează, cât mai stăm prin trafic şi când ne întoarcem? Iar florile trebuie să ajungă în timp-record.

Florăria MobilăPentru o afacere aşa cum este Florăria Mobilă, care necesită grijă pentru specificaţiile de îngrijire în funcţie de fiecare tip de floare, pasiunea este ingredientul-cheie. Pentru ca florile să-şi păstreze frumuseţea, iar aranjamentele să ajungă la clienţi în stare perfectă, trebuie ţinut cont de condiţiile de umiditate, temperatură, gradul de hidratare etc. Experienţa floriştilor de la Florăria Mobilă se vede în comenzile corporate (cadouri pentru parteneri de afaceri sau aranjamente pentru evenimente de companie), dar şi în aranjamentele pentru ocazii speciale (nunţi, botezuri, aniversări).

Florăria MobilăPentru Bucureşti, transportul este gratuit, iar livrările se fac şi în zonele limitrofe ale Capitalei. Atunci când faci o comandă – pe care o poţi plăti foarte uşor cu cardul -, aceasta este reconfirmată prin trimiterea unei fotografii cu produsul livrat. Iar dacă te transformi în client fidel, la cea de-a treia comandă ţi se oferă un cadou-surpriză.

This slideshow requires JavaScript.

Însă cel mai bun argument prin care Florăria Mobilă şi-a fidelizat clienţii este acela de a livra conform indicaţiilor, exact produsul dorit, cu un grad de personalizare extrem de ridicat şi… mereu la timp. Dacă, într-o situaţie excepţională, curierul nu se încadrează în termenul promis – două ore -, fie şi pentru cinci minute, florăria online oferă un cadou drept compensare la următoarea comandă.

Florăria Mobilă

“Zi de zi, facem zeci de oameni fericiţi, livrând surprize parfumate şi transmiţând mesaje de dragoste prin cel mai delicat şi sofisticat mesager: un buchet de flori. Ne asigurăm că buchetele depăşesc aşteptările şi ajung într-o condiţie excelentă la destinatar. Iubim florile şi iubim oamenii care le iubesc, la rândul lor!” Titel Botogan (Owner, florariamobila.ro)

Dacă viitoare, când vrei să trimiţi flori, ştii de unde să le comanzi ca să ajungă al timp?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.