Lola's Box

Trebuie să recunosc că brandul Vichy a devenit parte din rutina zilnică a mea şi a fiului cel mare, astfel că nu concepem să ne începem ziua fără el. Pe el îl scapă de coşurile adolescentine, iar mie îmi face un ten luminos şi curat, fără prea mare efort. Şi ştiţi ce bine este când fetele de beauty îţi spun “Ce ai făcut? Arăţi aşa de odihnită”!

Vichy NORMADERM, gel de curăţare purifiant

Vichy NORMADERM, gel de curăţare purifiant

Este produsul pe care “ne batem” dimineaţa în baie. 🙂 Curăţă faţa foarte bine de impurităţile de peste noapte – şi nu numai -, eu îl folosesc şi ca demachiant şi vă spun cu mâna pe inimă că am uitat de apa micelară pe care o foloseam de obicei după demachiant. Fiind fără parabeni, săpun sau alcool, este perfect şi pentru fiul meu. După utilizare, lasă faţa curată, catifelată şi luminoasă.

Vichy IDEALIA, cremă cu efect de netezire şi iluminare a tenului

Vichy IDEALIA, cremă cu efect de netezire şi iluminare a tenului

Vichy IDEALIA, cremă cu efect de netezire şi iluminare a tenului

O textura uşoară, care se absoarbe foarte uşor, cu un finisaj puţin lucios – după folosire lasă pielea moale şi hidratată. Ingredientul secret al cremei IDEALIA este Kombucha (un concentrat puternic din ceai negru, recunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante şi tonifiante). Îmi oferă o prospeţime aparte pe durata întregii zile şi acea lumină a tenului pe care o are un ten sănătos.

Vichy NORMADERM, cremă antiacnee

Vichy NORMADERM, cremă antiacnee

Ei bine, crema aceasta face adevărate minuni. Ştiţi voi acea perioadă a lunii când toate coşurile din lume te iau cu asalt? Sunt sigură că treceţi prin asta şi căutaţi soluţii. Eu am găsit. O aplic dimineaţa şi seara pentru noile coşuri, unde mai pui că oferă şi hidratare timp de 24 de ore. Aşa îmi asigură un ten fără coşuleţe şi “buburuze” în cele cinci zile din lună când mă lupt cu “demonii”. ) În schimb, fiul meu o utilizează zilnic pentru că are o acnee rebelă. El este foarte mulţumit de rezultat: a reuşit să ţină acneea sub control, dacă se întâmplă să se termine fără a avea una nouă, mai are puţin şi fuge în pijamale la farmacia din colţ.

Vichy DERMABLEND, fond de ten corector

Vichy DERMABLEND, fond de ten corector

Până acum nu am găsit niciodată un fond de ten care să acopere şi cearcănele. Înainte, machiajul era un chin, pentru cearcăne foloseam ruj roşu, apoi o porţie zdravănă de anticearcăn, fond de ten şi, daca erau încăpăţânate cearcănele, mai puneam niţel anticearcăn – şi tot nu ieşea perfect. Acum am şi uitat pe unde este rujul roşu şi anticearcănul. Mi-a scutit cam 10 minute din viaţă în fiecare zi – cu o textură superuşoară, intră rapid în piele. Acoperirea este foarte mare, mie îmi ascunde imperfecţiunile şi îmi lasă un ten ca de porţelan. În ultima vreme, nici nu am mai folosit altceva şi cred că nu voi renunţa la el până nu se inventează ceva mega superavansat. Sunt DERMABLEND- addicted pe viaţă.

Vichy, apă termală

Vichy, apă termală

Eu folosesc apa termală şi pe post de fixator pentru machiaj – anul trecut am terminat vreo cinci flacoane de 500 ml, de la diverse firme. Atunci când îmi dau cu apă termală pe faţă, eu aştept şi un pic de prospeţime, dar pe care nu am primit-o întotdeauna. Pe lângă prospeţime, la Vichy îmi place că este spray şi jetul este foarte fin – am avut ape termale care, cu toate că erau spray, ziceai că îmi aplic cu un furtun de apă cu presiune.

Voi ce aţi folosit din cele de mai sus? V-au plăcut la fel de mult? Ce părere aveţi?

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Cinci produse must-have de la Vichy

  1. Jos palaria pentru fondul de ten Dermablend, e genial! Tin minte ca mi-a placut gelul de curatare, poate am sa revin la el. Cu crema Idealia nu m-am impacat excelent, i-am daruit-o mamei mele si a fost multumita de ea. Mie mi se potriveste bine crema LiftActiv Supreme.
    Exact 5 zile pe luna ma lupt si eu cu “demonii”, am sa incerc neaparat crema Normaderm pe care ai recomandat-o, stiu ca e o gama buna, momentan am Normaderm BB-Clear.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.