Lola's Box

Se întâmplă ca seara, înainte de culcare, resursele noastre de energie să fie aproape de zero. Aşa că o simplă demachiere să ni se pară ceva dificil. Şi totuşi… Trebuie să facem un mic efort pentru a lăsa tenul curat pe timpul nopţii.

De cele mai multe ori, ştiinţa vine cu argumente pe care nu prea ai cum să le combaţi. De exemplu, fiecare noapte dormită cu machiajul pe faţă duce la o îmbătrânire a tenului cu până la cinci zile. Este un motiv mai mult decât suficient pentru a avea grijă de noi şi pentru a ne face timp pentru o demachiere corectă la ceas de seară.

Poţi încerca o apă micelară sau, dacă preferi un ritual complet de îngrijire facială, poţi apela la gama cu aloe vera de la LifeCare. Utilizată frecvent în produse de frumuseţe şi sănătate, aloe vera are proprietăţi antiinflamatorii şi bacteriene datorită cărora contribuie la reducerea şi eliminarea impurităţilor. În plus, vitaminele C şi E ajută tenul să devină mai sănătos şi mai luminos.

Reducerea cantităţii de sebum

O demachiere corectă înainte de culcare va reduce cantitatea de sebum şi va elimina bacteriile care duc la apariţia acneei. Astfel, vei scăpa mult mai rapid de imperfecţiunile pielii. În plus, fără să realizezi, pe timpul zile îţi atingi deseori faţa cu mâinile, ceea ce o face să devină cea mai expusă parte a corpului la bacterii. Chiar dacă procesul demachierii pare destul de incomod, poate fi simplificat cu ajutorul unui produs bifazic – demachiantul bifazic Biotissima cu aloe vera. Conţinutul concentrat de aloe vera şi de ulei de macadamia conferă demachiantului o textură uşoară, care îi permite să fie foarte rapid absorbit de piele.

Efect mai intens al cremelor de noapte

Prin îndepărtare machiajului, a sebumului şi a murdăriei, produsele de îngrijire, mai ales cremele de noapte, sunt mult mai eficiente. În timpul somnului, pielea se află în repaus şi permite ingredientelor active să pătrundă în epidermă, accelerând metabolismul celulelor. Un motiv să procedezi astfel dacă îţi doreşti un ten sănătos, tânăr şi frumos pentru timp îndelungat.

Păstrarea vitalităţii pielii

Tenul are propriul mecanism de exfoliere. Însă, dacă pielea este acoperită cu produse de make-up, nu va putea să îşi ducă la bun sfârşit procesul. Rezultatul este un ten obosit, uscat şi lipsit de prospeţime. Şi atunci ce este de făcut? Life Care ne recomandă ca fiecare demachiere să fie urmată de utilizarea loţiunii tonice Biotissima cu aloe vera. Formula 100% bio îmbogaţită cu nectapure şi extracte de plante din Alpii Elveţieni revitalizează şi energizează tenul obosit, tern şi lipsit de strălucire.

Protejarea sănătăţii zonei ochilor

Dacă nu obişnuieşti să îţi cureţi faţa de machiaj, este posibil ca pe timpul nopţii să te freci la ochi şi să provoci ruperea genelor. De asemenea, poţi căpăta iritaţii sau posibile infecţii ale ochilor. De aceea, pentru a evita astfel de probleme, nu uita să cureţi bine tenul cu un demachiant delicat potrivit pielii tale.

Eviţi murdărirea pernei

Dacă renunţi la demachiere înainte de culcare, primele daune nu le va suferi tenul tău, ci faţa de pernă. Se va murdări considerabil şi, seara următoare, toată murdăria va reveni pe piele, contribuind la apariţia imperfecţiunilor. Un ten curat înseamnă o piele sănătoasă, aşa că evită orice acţiune ce ar putea dăuna sănătăţii şi frumuseţii tale.

Gama Biotissima este certificată bio, ceea ce oferă garanţia beneficiilor importante aduse sănătăţii tenului.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.