Lola's Box

Mai sunt doar trei săptămâni până la cea mai iubită sărbătoare a anului – atât de cei mici, cât şi de cei mari. Dacă încă nu te-ai hotărât ce cadouri de Crăciun să le oferi doamnelor şi domnişoarelor dragi din viaţa ta, Borealy îţi vine în ajutor cu idei pline de strălucire, farmec şi gingăşie, dar mai ales preferatele acestora: bijuterii!

Ce femeie nu ar fi mai mult decât încântată să primească în dar accesorii preţioase, a căror frumuseţe dăinuie peste trecerea anilor? Borealy, magazinul perfect pentru cadouri de Crăciun online, este alegerea ideală pentru a achiziţiona bijuterii, chiar şi pentru cele mai pretenţioase femei. În cele ce urmează îţi voi arăta cele mai bune cinci motive pentru care nu vei da greş alegând din gama de bijuterii online Borealy.

Borealy cercei Dantelle Secrets d'Orient1. Varietatea – de la cercei, coliere, seturi, inele, până la broşe şi nenumărate accesorii pentru păr, din aur sau argint, cu cristale de zirconiu cubic sau pietre preţioase ori semipreţioase, este imposibil să nu găseşti bijuteria perfectă pentru a obţine numai reacţii de bucurie şi uimire. Fie că este o persoană extravagantă, ori, dimpotrivă, iubeşte accesoriile minimaliste, cu cristale colorate sau transparente, opulente sau delicate, Borealy este locul ideal de unde poţi comanda rapid bijuterii online.

Borealy colier argint 925 red rubin 3 carate2. Preţuri avantajoase – nu doar că sunt foarte frumoase şi pentru toate gusturile, dar preţul lor cu siguranţă va fi şi pe placul tău. Totul la o calitate desăvârşită. Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. Borealy oferă şi un an garanţie la orice bijuterie!

3. Livrare rapidă – ştim cu toţii, mai ales în preajma sărbătorilor, livrarea poate fi o problemă, în special dacă vrem să oferim cadoul până la o dată anume. Însă nu şi aici! Livrarea se face în aceeaşi zi în Bucureşti şi în 24 ore în ţară. Asta da promptitudine!

Borealy brăţară Dantelle Broderie Gold4. Împachetare de cadou – ei bine, da! Încă o preocupare în minus. Borealy are grijă să îţi livreze mai mult decât un simplu produs, îţi livrează o emoţie. Orice bijuterie vei alege, aceasta va veni într-o prezentare unică, într-o cutie de cadou, cu detalii stilistice aranjate cu mult bun gust, care vor impresiona până la lacrimi destinatara, o poveste a bijuteriilor, acompaniate de mirosul subtil al unui parfum delicat. Sună cuceritor, nu-i aşa? Te invit să te convingi singur.

5. Mici surprize plăcute – pe lângă profesionalismul şi amabilitatea cu care consilierii Borealy te vor ajuta să alegi bijuteria perfectă, aceştia vor avea grijă să îţi ofere şi mici cadouri, în semn de apreciere pentru alegerea făcută.

Borealy inel Cocktail Charm smaraldNu rămâne decât să te asiguri chiar tu de cele de mai sus şi să descoperi universul magic al bijuteriilor Borealy. Aici sunt cadourile perfecte pentru orice femeie îndrăgostită de modă şi de frumos.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.