Lola's Box

Am doi copii, aşa că trebuie să mă pregătesc temeinic pentru sezonul rece. În serile reci şi întunecate trebuie să avem ceva cu care să înveselim atmosfera sau să ne oferim un start bun în dimineţile ploioase.

Cerela BIO

Pentru micul dejun, o porţie consistentă de cereale cu lapte sau iaurt oferă energia necesară la şcoală. Bulgăraşi cu Miere sau Petale de Ciocolată? Sunt produse în Elveţia, cu făină integrală din grâu, orz, secară şi porumb, şi au un conţinut bogat în fibre. Pentru gustarea la şcoală vă recomand biscuiţii din faină măciniş integral, netratată chimic în timpul stocării, cu diverse adaosuri de ingrediente (seminţe, bucăţi de fructe). Rezerva de energie se reface imediat după 2-3 biscuţi şi un fruct. În sezonul rece este binevenită şi o gustare de după amiază, alături de ceai sau lapte cald. Bonus: Cereal BIO are pregătite premii pentru şcolari – indiferent de vârstă. Achiziţiile trebuie înscrise pe site sau pe Facebook, iar premiul cel mare, pentru cinci copii şi un însoţitor, este un drive test alături de Alex Filip, campion naţional de raliuri 2WD.

Dulceaţă Bonne Maman

Bonne Maman. Chiar dacă eu nu am voie dulciuri, ai mei susţin sus şi tare că sunt cele mai bune dulceţuri pe care le-au gustat vreodată. Mai mult de 50% din conţinut este reprezentat de fructe, aşa cum este dulceaţa de casă. “Ca la mama mare”, cum spune seniorul familiei. Dacă aveţi această întrebare, vă pot spune că nu au coloranţi sau arome artificiale. Pentru preparare, fructele intens aromate – doar acestea se folosesc – se fierb încet pentru a nu distruge bucăţile de fruct. În sezonul rece, o dulceaţă delicioasă precum Bonne Maman este ideală pentru micul dejun. Sau pentru nişte clătite proaspete.

Full page photoTot în sezonul rece, organismul celor mici are nevoie de doza necesară de acizi graşi OMEGA 3 şi vitamina D3. DHA este unul dintre cei mai valoroşi acizi graşi pentru organismul juniorilor, contribuind la funcţionarea normală a creierului. Şi pentru a scăpa de grija unui eventual refuz, doza optimă de acizi graşi OMEGA 3 şi vitamina D3 i-o administrez piticului sub formă de jeleuri JELLYVIT, cu gust de portocală, din gama Infant UNO. Faţă de alte suplimente alimentare pe baza de Omega 3, acesta nu are deloc gust de peşte şi nu conţine zahăr sau arome artificiale.

Siropuri YO

Dacă tot vorbim de fructe, poţi spune că în sezonul rece nu merge un pahar de sirop? Dacă eşti copil, te bucuri de el la maximum. Dacă eşti adult, îţi aduci aminte de cum erau siropurile din copilărie. Venite din Austria, siropurile YO sunt făcute din fructe de cea mai bună calitate, care este verificată extrem de riguros. Şi pentru că brandul aniversează 60 de ani, te provoacă să acumulezi cât mai multe experienţe până la împlinirea a şase decenii de viaţă. Intră pe pagina de Facebook până la 7 noiembrie şi vezi dacă îţi surâde norocul!

Homeopatia dă naştere unor discuţii aprinse în online. Eu ştiu una şi bună: medicamentele homeopate sunt fiabile, eficiente şi non-toxice, aşa că, mai ales în sezonul rece, nu lipsesc de pe raftul special. Nu voi încerca să vă impun să le folosiţi, dar ştiu că am învăţat ceva din discuţia cu Michèle Boiron, fiica unuia dintre fondatorii Laboratoarelor BOIRON. Ea militează pentru dezvoltarea rolului farmacistului, care să fie “consilier al sănătăţii”.

Voi ce recomandări aveţi pentru sezonul rece?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.