Lola's Box

Sub diferite forme şi din diferite motive, cicatricile îşi fac simţită prezenţa în viaţa noastră. Dar pentru ca semnele să nu fie perene, Ivatherm ne propune un remediu eficient: Cicaderm.

Despre apa termală Herculane se spune că este “apă vie”, fiind benefică tuturor tipurilor de piele – indiferent de gradul de sensibilitate al acesteia, proprietăţile apei au fost demonstrate în timp. Prin mineralele conţinute (calciu, zinc, cupru, mangan, aluminiu, magneziu), apa termală are efect antiinflamator, antialergic, antibacterian, calmant, antiiritant şi decongestionant. Se poate folosi atât în afecţiuni dermatologice (piele reactivă, cuperozică, acneică, uscată/atopică, dermatoze inflamatorii, leziuni ale pielii), cât şi în scop dermatocosmetic (completarea demachierii, fixarea machiajului, calmarea pielii, eritem solar, după epilare).

Ivatherm Cicaderm

Şi totuşi, pentru unele leziuni ale pielii este nevoie de ceva mai mult decât apă termală Herculane. Ei bine, acela este momentul în care intră în scenă Cicaderm, un produs care vindecă rapid şi reduce riscul formării cicatricilor. Datorită ingredientelor sale active – apă termale Herculane, mimosa tenuiflora şi vitamina E – , crema este recomandată pentru tratarea juliturilor, a plăgilor mici, a arsurilor, a varicelei, postepilare şi în proceduri dermocosmetice.

Probabil vă veţi întreba cum poate ca o singură cremă să acţioneze în toate fazele de vindecare a pielii. Păi… În cazul Cicaderm, treburile stau cam aşa:

  • produce hemostază – taninurile şi flavonoidele opresc sângerarea şi ameliorează microcirculaţia periferică, în timp ce alcaloizii calmează durerea;
  • reduce inflamaţia – apa termală Herculane are efect calmant, mimosa tenuiflora are acţiune antibacteriană şi antiinflamatoare;
  • stimulează proliferarea celulară – polizaharidele şi lipidele favorizează sinteza colagenului şi refacerea ţesutului;
  • accelerează reconstrucţia pielii – flavonoidele & arabinogalactanii stimulează sinteza de colagen, elastină şi acid hialuronic.

Ivatherm Cicaderm

Acum ceva timp am fost supus unei intervenţii cu laser pentru îndepărtarea xantelasmei care se formase sub ochi. Tratamentul postintervenţie a inclus şi aplicarea Cicaderm – thumbs up pentru produs, nu a rămas nici o urmă, parcă nici nu ar fi fost ceva, vreodată. Acum, pe timpul verii, m-am pricopsit cu o alergie la soare, care se manifestă doar în partea inferioară a tibiei. Din nou am făcut uz de crema de la Ivatherm, iar efectele sunt cele dorite – am scăpat şi de mâncărime, s-a retras şi alergia.

Şi pentru că juniorul devine, pe zi ce trece, un neastâmpărat, se mai întâmplă că se aleagă cu semne de “bună purtare”. Aşa că, imediat ce are un nou “zbenghi”, s-a învăţat să dea cu Cicaderm. Micile incidente se vindecă frumos şi nu rămâne nici un fel de cicatrice.

Ivatherm Cicaderm, ambianţă

Şi pentru că-mi place să împărtăşesc experienţele cu voi, împreună cu Ivatherm am pregătit şi un concurs. Premiul este un set de două produse Ivatherm: apă termală Herculane (100 ml) şi crema Cicaderm. Pentru a vă înscrie în concurs, regulile sunt:

  • LIKE paginii Ivatherm;
  • Follow Lola’s Box pe Instagram;
  • Lăsaţi-mi un comentariu cu share-ul public al concursului şi username-ul cu care mă urmăriţi pe Instagram.

Concursul începe astăzi, 6 iulie 2016, la ora 14.00 şi se încheie sâmbătă, 9 iulie 2016, la ora 24.00.

LATER EDIT: Vă mulţumesc tuturor pentru participare! După validarea înscrierilor, tragerea la sorţi a desemnat câştigător numărul 26. Felicitări! Câştigătoarea are la dispoziţie 48 de ore să-mi trimită, printr-un mesaj privat, numele complet, adresa poştală şi un număr de telefon de contact. Rezultatul tragerii la sorţi îl puteţi vedea aici: http://bit.ly/29xooq2.

Facebook Comments

Related Posts

17 thoughts on “ÎNCHEIAT/Cicaderm – oricând ai nevoie de el & CONCURS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.